Hjem Nyheter Globalt USA vil at FNs sikkerhetsråd blir en homolobbyorganisasjon

USA vil at FNs sikkerhetsråd blir en homolobbyorganisasjon

GLOBALISME USA har kalt inn til et møte med FNs sikkerhetsråd for at de vil integrere såkalte LHBT-rettigheter i organets mål om å opprettholde internasjonal fred og sikkerhet.

USA har kalt til et ekstramøte med FNs sikkerhetsråd, hvor de har permanent plass sammen med Storbritannia, Frankrike, Kina og Russland, for å diskutere hvordan de kan redefinere rådets oppdrag om å opprettholde internasjonal fred og sikkerhet.

RT har tatt del av et amerikansk dokument i forkant av møtet hvor det fremgår at USA vil diskutere «hvordan man på en bedre måte kan integrere tanken om menneskerettigheter for lesbiske, homser, transpersoner og intersexpersoner i sikkerhetsrådets arbeid».

Grunnen er at det fortsatt finnes land i verden som har lover mot homoseksualitet eller mot offentlig propaganda for seksuell avvikelse, noe USA mener er forkastelig.

USA vil nå at representantene i FNs sikkerhetsråd skal fundere over hvordan organet kan «sikre opprettelsen av LHBT-rettigheter i konfliktsituasjoner» og «inkorporere HLBT-perspektiv i fredsmekling».

Foruten USA har forslaget blitt signert av Albania, Brasil, Kypros, Tsjekkia, Hellas, Japan, Malta, Sveits og de permanente sikkerhetsrådsmedlemmene Frankrike og Storbritannia.

(Nordfront)