Hjem Nyheter Globalt USA vil at FNs sikkerhetsråd blir en homolobbyorganisasjon

USA vil at FNs sikkerhetsråd blir en homolobbyorganisasjon

2

GLOBALISME USA har kalt inn til et møte med FNs sikkerhetsråd for at de vil integrere såkalte LHBT-rettigheter i organets mål om å opprettholde internasjonal fred og sikkerhet.

USA har kalt til et ekstramøte med FNs sikkerhetsråd, hvor de har permanent plass sammen med Storbritannia, Frankrike, Kina og Russland, for å diskutere hvordan de kan redefinere rådets oppdrag om å opprettholde internasjonal fred og sikkerhet.

RT har tatt del av et amerikansk dokument i forkant av møtet hvor det fremgår at USA vil diskutere «hvordan man på en bedre måte kan integrere tanken om menneskerettigheter for lesbiske, homser, transpersoner og intersexpersoner i sikkerhetsrådets arbeid».

Grunnen er at det fortsatt finnes land i verden som har lover mot homoseksualitet eller mot offentlig propaganda for seksuell avvikelse, noe USA mener er forkastelig.

USA vil nå at representantene i FNs sikkerhetsråd skal fundere over hvordan organet kan «sikre opprettelsen av LHBT-rettigheter i konfliktsituasjoner» og «inkorporere HLBT-perspektiv i fredsmekling».

Foruten USA har forslaget blitt signert av Albania, Brasil, Kypros, Tsjekkia, Hellas, Japan, Malta, Sveits og de permanente sikkerhetsrådsmedlemmene Frankrike og Storbritannia.

(Nordfront)

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
13 dager siden

Inkludering av LHBTQ+ i menneskerettighetene og «fredsarbeidet» til FN vil utvilsomt gi ny kraft til konfliktløsning og -fredsbygging. Alle skal med, heter det jo, og især de som mener at anal penetrering er å foretrekke fremfor vaginal. Og så blir det jo ikke barn ut av det og dermed mindre nødvendig med abort. To fluer i en smekk, med andre ord. Og selvsagt skal transene med! Det vil redde verden, sammen med «det grønne skiftet».

Nordisk
Nordisk
Svar til  proverbs 26:11
13 dager siden

Bra skrevet. Vi må stenge grensene i Norden, einaste som gjelder.