Hjem Nyheter Waukesha-angriper er en dømt pedofil og selvbeskrevet svart terrorist som hatet hvite

Waukesha-angriper er en dømt pedofil og selvbeskrevet svart terrorist som hatet hvite

5

USA National Justice rapporter om faktene rundt det anti-hvite bilangrepet i Waukesha.

Natt til mandaga pløyde en rød Ford SUV gjennom en gruppe med overveldende hvite mennesker i en juleparade i byen Waukesha, hvilket er vest for Milwaukee.

Mediarapporter har bekreftet identiteten til den påståtte føreren, Darrell E. Brooks, en registrert sexforbryter som har innrømmet på video at han driver hallikvirksomhet med barn.

Denne karriereforbryteren ble sluppet tilbake på gatene mot en kausjon på bare 1 000 amerikanske dollar til tross for å ha blitt tiltalt for ikke å ha møtt opp i retten, samt en rekke grove voldsbrudd og forseelser for bare to uker siden, ifølge rettsdokumenter fra Wisconsin.

Mange spekulerte umiddelbart at Brokks sine handlinger hadde rasemessige motiver og kunne utgjøre en terroristhandling inspirert av Black Lives Matter. Så langt har autoritetene nektet å kommentere dette. Det er fem dødsfall og 40 skader offisielt rapportert så langt. Mange av ofrene er barn.

En lokalkilde fortalte National Justice at antallet dødsfall kan være høyere (nærmere åtte), og at den overveldende majoriteten av ofrene er hvite. Dette har ikke blitt bekreftet enda.

Det som kan bekreftes er at den antagonistiske, anti-hvite, BLM-støttende Soundcloud-rapperen Mathboi Fly er Brooks, hvilket kan bevises ved mannens særegne nakketatovering.

Mathboi Fly sine sangtekster understreker svarte rasemessige klagemål, hat mot hvite mennesker og åpenlys støtte for terrorisme og kriminalitet. En profesjonelt filmet musikkvideo viser Brokks mens han rapper sammen med væpnede menn foran den samme SUV-en det er påstått at han brukte til å kjøre gjennom juleparaden.

En Mathboi-sang ved navn «Minnesota» kan tilby noen ledetråder vedrørende rapperens tankesett.

Utdrag fra sangteksten:

Throw a bomb 
Kenny Stills
That's for all the coppers
Time to teach it in the schools
It's that Black Power
Teach em how we built the country 
Teach em black authors
[...]
Just another day in Babylon
They ain't got another victim like its Eric Garner
They ain't gonna make it hard to breath like its George Floyd
Middle finger to police, dont get me started
Try and use deadly force we gonna go harder
Fuck a price, burn it down, this ain't Bob Barker
Had his knee on his neck wouldn't get off him
We ain't doin' no more marchin, it's time to get retarded

Sangteksten avslører at Brooks er godt kjent med svart raseideologi.

For eksempel viser «Babylon», ifølge læringsinstitusjonen Smithsonian, til et konsept om «den historiske hvite europeiske kolonistiske og imperialistiske maktstrukturen som har undertrykket svarte og andre fargede mennesker».

På andre sosiale medier har Brooks over flere år regelmessig hengitt seg til fantasier om å gjøre slaver av og utøve vold mot hvite mennesker.

En meme publisert i 2015 viser en svart mann som pisker hvite som plukker bomull mens en smilende Martin Luther King betrakter det fra himmelen.

I en mer voldelig Facebook-melding publisert i juni 2020 oppfordret Brooks åpenlyst sine hundrevis av fans til å gå ut og utføre vold mot tilfeldige hvite mennesker, inkludert og spesielt de sårbare.

Den mistenktes voksende ekstremisme og åpenlyse oppfordringer til terrorisme ble ignorert av både lokal og føderalt politi, til og med mens han fortsatte å utføre voldelige forbrytelser og forbli involvert med rettssystemet gjennom hele perioden.

Waukeshas svarte politisjef deler mange av den påståtte angriperens politiske holdninger

Så langt har pressen nektet å bekrefte at Brooks er Mathboi eller kommentere sannsynligheten om at rase spilte en rolle i beslutningen om å angripe folkemengden.

Dette er muligens et resultat av en tvilsom lekkasje rapport om i MSM fra Waukeshas politistyrke, som hevder at Brooks flyktet fra et knivangrep og at bilen kan ha pløyet gjennom folkemengden ved et uhell.

Daniel Thompson, som er svart, er politisjef i Waukesha til tross for at byen er 89% hvit.

Det finnes ikke noe bevis for at Thompson lekket historien om knivangrepet til reportere, men hans objektivitet vedrørende etterforskningen burde granskes på grunn av hans uttrykte støtte for ideologien Brooks bekjente seg til.

Bare måneder etter å ha blitt utnevnt som Waukeshas politisjef hjalp Thompson med å lede en Black Lives Matter-marsj i juni 2020, hvilket inkluderte en hendelse der han fikk politibetjentene sine til å knele sammen med en sint, anti-hvit og anti-politi folkemengde.

Det er fremdeles en rekke løse tråder vedrørende bilangrepet. Det er imidlertid ikke åpent for debatt at den påståtte angriperen var en glødende svart raseideolog inspirert av Black Lives Matter som gjentatte ganger kom med terroristiske trusler i musikken sin og fantaserte om å skade hvite mennesker i all åpenhet.

/Eric Striker

Først publisert på National Justice.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det hjalp ikke å bøye kne for de svarte, eller å vaske og kysse føttene deres(pave Franz), som symbolske unnskyldninger for historisk slaveri og systemisk rasisme. BLM og Antifa – store deler av disse grupperingene iallfall – ønsker simpelthen å drepe hvite, oppildnet av jødiske aktivister og «ideologer», som med bakgrunn i påstått antisemittisme hater hvite og især kristne.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Enda en «helt» å se opp til for hvite knelende «antirasister»?

Heimdal
1 år siden

Man ser mønsteret gjentar seg. USA følger samme hendelsesforløpet som de tidligere hvite styrte nasjonene Haiti, Rhodesia (nå Zimbabwe) og Sør-Afrika.

trackback
1 år siden

[…] USA: Waukesha-angriper er en dømt pedofil og selvbeskrevet svart terrorist som hatet hvite […]

trackback
1 måned siden

[…] Waukesha-angriper er en dømt pedofil og selvbeskrevet svart terrorist som hatet hvite […]