Hjem Nyheter USAs våpenlobby peker ut jøder som «gun grabbers»

USAs våpenlobby peker ut jøder som «gun grabbers»

3

USA Våpenlobbyorganisasjonen NRA får kritikk fra jødisk hold etter at dens leder Wayne LaPierre pekte ut jøder som ledende i forsøket på å ta ifra amerikanerne deres konstitusjonelle rett til å bære våpen.

Foto: Gage Skidmore.
Foto: Gage Skidmore.

Etter den siste skoleskytingen i Florida har diskusjonene vedrørende den amerikanske grunnlovens andre tillegg – om retten til å eie og bære våpen – atter blusset opp. Blant annet har president Donald Trump åpnet for forskjellige konsesjoner som for eksempel strengere bakgrunnskontroll av våpenkjøpere samt forbud mot såkalte bump stocks – et tilbehør som gjør halvautomatiske våpen til mindre kontrollerbare helautomatiske.

Den mektige amerikanske våpenlobbyorganisasjonen National Rifle Association (NRA), som opp gjennom historien har gjort seg kjent som en prinsippfast forsvarer av konstitusjonen, har som vanlig etter en skyteepisode fått mye oppmerksomhet og er igjen utsatt for hard kritikk. NRA har dog gjennom sin leder Wayne LaPierre gått til motangrep mot det jødiskledede forsøket på å avvæpne amerikanerne.

I en tale som svarte på kritikken NRA har fått etter skoleskytingen i Florida pekte LaPierre nemlig ut tolv jøder, blant annet kommunismens grunnlegger Karl Marx, den tidligere demokratiske presidentkandidaten Bernie Sanders, den demokratiske minoritetslederen i senatet Chuck Schumer samt New Yorks tidligere borgermester Michael Bloomberg som såkalte gun grabbers.

LaPierre nevnte dog aldri deres jødiskhet, men kalte dem «europeisk-stil sosialister». Til tross for dette har blant annet den israelske avisen Haaretz funnet koblingen. Avisen skriver blant annet at talen «minner om Sion vises protokoller» og påpeker at LaPierre brukte en spesielt nedlatende tone da han snakket om det jødiskdominerte Hollywood og USAs politiske maktsentrum Washington.

Haaretz har også gitt oppmerksomhet til en gammel tweet fra en av NRAs talspersoner, Dana Loesch. Etter at nyhetsankeret Rick Sanchez i 2010 fikk sparken fra den jødiskeide fake news-prisvinnende nyhetsbedriften CNN for å ha antydet at den var styrt av jøder, twitret nemlig Loesch at Sanchez «sannsynligvis har fått sparken av en jøde».

NRA havnet dessuten i hardt vært i fjor etter at en av deres nyhetssendinger tok stilling for Sør-Afrikas utsatte hvite minoritet. Hvorvidt den amerikanske våpenlobbyen kommer til å bøye seg for jødiske og venstreliberale påvirkningskampanjer eller fortsette arbeidet for folkets – deriblant USAs hvite – beste, gjenstår å se.

Se Wayne LaPierres tale her:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Noe av det første bolsjevikene innførte i sitt kommunistiske paradis var forbud mot «antisemittisme», belagt med dødsstraff. Å navngi jødene som problemet i alle viktige anliggender i vestlige samfunn vil ikke lenger ende med dødsstraff men med alle former for bakvaskelser, utestenging og sensur, og jødene og deres shabbos goyim vil skrike opp om ett nytt holocaust i emning.

Espen
4 år siden

Det finnes ingen i verden som har mer våpen enn Israel. Derfor «faller det på sin plass» og ta i fra alle frie hvite rednecks deres våpen .

V.L
V.L
4 år siden

Hva skjedde egentlig i gamle dager ?.
Hmmm.
Påtide å få vite fortellingen fra den andre siden.
Sannhet til folket !
https://m.youtube.com/watch?v=1QqdiIHMn0k&client=mv-google&layout=mobile&skipcontrinter=1