Hjem Nyheter Norden Utdanningsradioen viser andre sesong av «Takk Gud for at jeg er homo»...

Utdanningsradioen viser andre sesong av «Takk Gud for at jeg er homo» – skal hjelpe lærerne «bryte heteronormen»

3

KULTURMARXISME Ifølge Skoleinspeksjonen brister Sveriges skoler i sin undervisning om LGBTIAP+. For å hjelpe lærerne med å «bryte heteronormen» viser nå Utdanningsradioen den andre sesongen av «Takk Gud for at jeg er homo».

Den statlige Utdanningsradioen har laget en gedigen reklamepakke for å «bryte heteronormen». Foto: Twitter.

For å hjelpe og kompetanseutvikle lærere til å undervise i LGBTIAP+ på et verdigrunnlagsmessig korrekt vis og bryte den såkalte heteronormen, viser nå den statlige Utdanningsradion (UR), som tvangsfinaniseres via skatten, andre sesong av «Takk Gud for at jeg er homo».

I «Takk Gud for at jeg er homo» gir programlederne Alice Hollingworth og Linda Rosendal  seg ut i Sverige for å «slå hull på myter» om LGBTIA+-personer. De treffer transvestitter, lesbiske, homofile, regnbuefamilier og andre personer som «bryter heteronormen» for å formidle deres historier og gi elevene de rette kunnskapene.

I det første avsnittet av sesong to treffer de to programlederne på «baby gays» som redegjør for hvordan det er å være «LGBT-person i skolen», og man gir også oppmerksomhet til «Miranda og Ali, som forteller om hvordan det var å komme ut i sine tradisjonelt religiøse familier».

Serien kompletteres med en «gjennomarbeidet og håndfast» lærerveiledning for å se til å at lærerne underviser tilstrekkelig «inkluderende» og får elevene til å fundere over seksuelle legninger og til og med bekrefte og styrke dem i sine tanker.

Målgruppen er unge mennesker i høyere utdannelse og på videregående.

Ifølge Skoleinspeksjonen tar bare en tredjedel av lærerne opp LGBTIAP+-spørsmål i sin undervisning, og kun et fåtall skoler i granskningen jobber med en «fremmende» måte med disse spørsmålene for å skape et «inkluderende klima». Dette skal nå tas tak i med hjelp av den gedigne utdanningspakken fra UR.

Initiativet fra den statlige Utdanningsradioen er blitt kommentert på sosiale medier:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
11 måneder siden

Det er iallfall ikke bibelens Gud de bør takke men snarere Satan og hans disipler(og nyttige idioter). Disse homotilbederne gjør alt det de kan for å ødelegge nye generasjoner svensker, som uansett er dømt til undergang pga lave fødselstall og raseutbytte med negre og muslimer.

Marius
Marius
11 måneder siden

Død over homolobbyen.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
11 måneder siden

Barn blir hjernevasket og forvirret.