Hjem Nyheter Norden «Uten hemninger slo de fangene blodige, knakk deres rygger eller myrdet dem»

«Uten hemninger slo de fangene blodige, knakk deres rygger eller myrdet dem»

15

CHUTZPAH På selveste 17. mai velger jøden Salomon Schulman å gå til frontalangrep på det norske folk med en vannvittig artikkel fylt til randen med både hets, løgn og historieforfalskning.

Artikkelen ble publisert i Bonnier-avisen Expressen og er forfattet av den jødiske skribenten Salomon Schulman. Budskapet i artikkelen er at Norge ikke bør være så stolte (på nasjonaldagen) ettersom Schulman anser at landet ikke har «gjort opp for seg» fra andre verdenskrig.

Han mener blant annet at nordmenn burde skamme seg over de som frivillig kjempet for Europas frihet, og at hjemmefronten ikke hadde jødene som førsteprioritet:

Fortidens ugjerninger spøkte i Norge underbevissthet lenge før slakten på Utøya. Arvet fra den tyske okkupasjonen har ikke blitt bearbeidet. Motstanden som hjemmefronten utgjorde var heltemodig, men jødenes skjebne hadde ikke førsteprioritet. […] Nordmenn gikk i tusentall med i den tyske krigsmakten og Waffen-SS. De sloss for nazismens sak så langt borte som i Kaukasus. Til og med under krigens siste dager forsvarte de Berlin inn til døden.

For å legitimere sin kritikk benytter skribenten seg av både groteske løgner og historieforfalskning, og maler opp bilder som like godt kunne vært hentet fra en Hollywood-skrekkfilm. Ifølge Schulman fantes det blant annet hundrevis av norske konsentrasjonsleirer i den «norske ødemarken» hvor norske nasjonalsosialister utførte umenneskelig tortur på fangene.

– Uten hemninger slo de fangene blodige, knakk deres rygger eller myrdet dem. De utførte sin jobb grundigere enn sine tyske læremestere.

Hva gjelder russiske krigsfanger, som satt i arbeidsleirer, ble disse konsekvent «slått ihjel» dersom de prøvde å rømme, skriver han. Schulman hevder også at sivile nordmenn mer enn gjerne stilte sine egne kjøretøy til disposisjon når jødene skulle deporteres.

Schulman mener videre at norske nasjonalsosialister slapp «billig» unna etter krigen, og mener at nordmenn generelt bør tenke over «sin mørke arv». Han oppgir naturligvis hverken kildehenvisninger eller noen form for dokumentasjon for sine påstander.

Kilde:
Norrmännen borde inte vara så stolta

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Limmy
Limmy
5 år siden

Mange nordmenn var på tyskerenes side og nazismen var kjempepopulær. Det er vanskelig å gjøre opp etter noe sånt. Av og til er det beste å bare sette strek og prøve å reise seg sammen. Hva kan Tyskland gjøre for å godtgjøre 1 og 2 verdenskrig? Hvilken verdisetting skal man bruke etter noe sånt. Det blir umulig.

John Skålmen
Svar til  Limmy
5 år siden

Hei Limmy. Du ser ut til å ha misforstått noe ganske vesentlig. Tror du at Tyskland startet 1. og 2. verdenskrig? Vi setter pris på diskusjoner, men det er lov å sette seg litt inn i temaet før man kommenterer. Du finner mange gode historieartikler på denne siden.

Limmy
Limmy
Svar til  John Skålmen
5 år siden

1 verdenskrig er en kompleks sak og andre verdenskrig kom mye på grunn av første siden Tyskland ble satt til å erstatte det ødelagte. Men jo. Tyskland står mye i spissen her.

Men poenget mitt er at det er vanskelig å erstatte etter krig. Mye av det som sitter igjen etter en så omfattende krig er en utarmet lokalbefolkning i krise og erstatning blir vanskelig. De skyldige er stort sett borte.

Jeg er klar over at dette ikke er korrekt oppførsel her inne men jeg synes ikke dere skal være så redde for konfrontasjoner. Jeg er ikke farlig for dere

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
5 år siden

«De skyldige er stort sett borte.»

Har du spist fluesopp? De skyldige lever i beste velgående. Det er de samme familiedynastier som kontollerer FED idag som i 1913, ja hele den vestlige pengepressa er i deres makt og intet er mer profitabelt enn å stelle til kriger. Spm: Ble det slutt på krigene etter 1945 eller flyttet kanskje disse «krigerske nazijævlene» til Washington etter Berlins fall?

Tommy Olsen
Svar til  Limmy
5 år siden

Vil anbefale deg å sette deg inn i foranledningen og årsaken til krigen, samt granske litt på hvem som erklærte Tyskland krig i 1933.
Mulig litt naivt med tanke på deg, men kanskje du også en dag vil kunne fatte at disse jøder slettes ikke er så stakkars uskyldige ofre som de så gjerne ønsker folk skal tro.

http://thegreateststorynevertold.tv/
https://youtu.be/aY90MSkQtrE

Theis Lundegaard
Theis Lundegaard
5 år siden

Staaer op Alle, som ingen Jøder ville have i Landet!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Nordmenn går rundt 363 dager i året og er livredd for og bli stemplet som rasist. Men på 17. mai så tør dem tragisk nok og vise sin indre nasjonalistiske side.

Jøden kan bare klappe kjeften sin godt igjen. Eller så kan eg stikke en historie bok ned i kjeften på han.

Men glem Norge og 17 mai og ta følgende ord til hjertet:

Min rase er min nasjon!

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden
JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Også lurer disse på hvorfor antisemittismen vokser?

jeg er goyim
jeg er goyim
5 år siden

han ligner på kommunist grunnlegeren

jeg er goyim
jeg er goyim
5 år siden

grunnen til at jeg bruker ikke ekte epost, er ikke fordi jeg er feig, men fordi jeg ikke vil bli drept av illuminati jødene

Hmmm?
Hmmm?
5 år siden

Hvordan skal man stoppe et folkeslag som har drevet buisiness i tusenvis av år og har penger og trading brent inn i dnaet? Når det kommer til ressurser kommer vi bare til å bli dretet på og kvelt skulle Norden noen gang bli nasjonal sosialistisk, i beste fall kunne vi fått en kjapp oppblomstring for så å bli kvelt, akkurat som NS Tyskland..

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Hmmm?
5 år siden

Wir kämpfen bis zum letzten Mann!

Velden
Velden
Svar til  Hmmm?
5 år siden

Hvordan man kan stoppe et folkeslag som har drevet svindel og som har lurt seg til i de grader hvor dem kontrollerer hele folkegrupper og nasjoner?

Resurser? Er du redd du ikke får dadler rundt juletider?

NS er tydeligvis lik andre verdenskrig for deg. Selvsagt klarer du ikke forstå hvordan en kan oppnå suksess når utgangspunktet ditt er defaitisme.

Dem driter allerede på oss og kvelertaket blir stadig fastere. Allikevel spankulerer du på gjerdet avventende hvilken side som blir mest grønn av all dritten som spres. Din holdning er skammelig.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Hmmm?
5 år siden

Tror inte att du undgår döden för att du slutar att leva.