Hjem Nyheter Norge Utenlandsk mann blottet seg i frisørsalongen Hårny

Utenlandsk mann blottet seg i frisørsalongen Hårny

«FARGERIKT»: En 33-årig utenlandsk mann er tiltalt for en rekke forhold, blant annet å ha blottet seg for flere kvinner samt legemsbeskadigelse.

Trondenes-tingrett-640x360

I april utøvde 33-åringen grov vold mot en bekjent. Offeret fikk hjernerystelse, et åpent sår under øyet i tillegg til støt- og bløtdelsskader i hoderegionen.

Mannen er dessuten tiltalt for å ha blottet seg for en rekke kvinner i Harstad. I løpet av en firedagersperiode oppsøkte han flere næringsdrivende i byen og viste frem kjønnsorganet sitt i erigert tilstand.

En av forretningene som fikk besøk, er frisørsalongen Hårny. Den daglige lederen, Janne Vang, fortalte at den tiltalte først bare ble stående å stirre på alle jentene og kvinnene i salongen, før han trådte litt lenger inn i lokalet og blottet seg.

Dagen etter var det politiførstebetjent Inger Andreassen som ble vitne til mannens erigerte penis i politiarresten.

Alle hendelsene mannen er tiltalt for, skjedde i perioden april–juli i år. I løpet av disse månedene rakk mannen attpåtil å stjele et par solbriller, å bryte et pålegg om å holde seg borte fra et kjøpesenter samt å oppføre seg truende ved et utested etter å ha blitt nektet inngang.

Han tok seg dessuten inn i tre leiligheter. I en av dem sto han på soverommet til et par som lå og sov.

Det er konkludert med at mannen er strafferettslig tilregnelig.

Kilde:
Fremover