Hjem Nyheter Norge Utenriksministeren avgår – får toppjobb i utlandet

Utenriksministeren avgår – får toppjobb i utlandet

6

POLITIKK Høyrepolitikeren Børge Brende avgår som utenriksminister, da han har fått tilbud om jobb som president i World Economic Forum.

Informasjonen ble presentert på en pressekonferanse i regi av statsminister Erna Solberg. Der ble det opplyst om at Børge Brende (H) avgår som utenriksminister, da han har takket ja til å bli president for World Economic Forum (WEF).

Brende vil være utenriksminister frem til oktober, da han tiltrer i sin nye stilling. Han har vært Norges utenriksminister i fire år (2013–2017), miljøminister (2001–2004) og nærings- og handelsminister (2004–2005).

WEF en sveitsisk ideell stiftelse som etter eget utsagn arbeider for «forbedre tilstanden i verden». Stiftelsen arrangerer årlig et møte som samler verdens mektigste personer – som toppledere i verdens største bedrifter, politiske ledere, samt utvalgte journalister og intellektuelle.

Det var på et av WEFs møter i Davos, at den jødiske multimilliardæren George Soros truet multinasjonale storforetak med ikke gjøre forretninger med USA, frem til president Donald Trump hadde blitt fjernet.

Børge Brende har siden sin første dag som utenriksminister i Norge, arbeidet for å forbedre og styrke Norges relasjon med Israel. Brende har også uttalt at tegn på antisemittisme i Norge, skal slås hardt ned på.

Kilde:
Børge Brende går av

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
5 år siden

Karriære-politikere. Alt handler om profitt.
Kjøpt og betalt.

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerat på Frihetskamp. […]

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Du er en rotte og en landsforræder Brende

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Norske politikeres største mål er å greie å gjøre såpass stor skade på sitt eget land og folk at de blir ønsket velkommen inn i en av de utallige internasjonale krokneseorganisasjonene, der det virkelig er penger å tjene for en trofast lakei.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Gjør alltid som han får beskjed om fra sine oppdragsgivere, mao en karrierist uten moralske skrupler, som gjerne ofrer sitt eget lands interesser for å tekkes makteliten i USA, i EU, samt jødene i Israel og ellers. Godt å bli kvitt ham, men så kommer vel Søreide, som er en enda tydeligere spyttslikker i tillegg til at hun som kvinne ikke forstår seg på forsvars- eller utenrikspolitikk.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Den nye stilling i (((WEF))) står i samsvar med Brendes svik mot Menneskeheten. Han brydde seg aldri om annet enn å mele sin egen kake denne lavtstående og moralsk bankerotte spyttslikkeren av en verdiløs globalist-lakei. Brende vil bli husket som nidingen som drev aktiv krigshissing mot Russland og som i stor iver lot Norge bli deltaker i det sionistiske blodbadet som (((NATO))) står bak mot sivilbefolkningen i Øst-Ukraina og Syria.