Hjem Nyheter Norge Utlending dømt for seksuelt overgrep mot ni år gammel jente

Utlending dømt for seksuelt overgrep mot ni år gammel jente

 OVERGREP  En 35 år gammel utenlandsk mann er i Kristiansand tingrett dømt til fengsel i tre år og fire måneder for seksuelt overgrep mot en ni år gammel jente.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

En 35 år gammel utenlandsk mann er Kristiansand tingrett dømt til fengsel i tre år og fire måneder for seksuelt overgrep mot en ni år gammel jente. i et svømmeanlegg i Kristiansand.

Overgrepet fant sted i et svømmeanlegget Aquarama i Kristiansand i juni i år. Den dømte 35-åringen er en bekjent av jentas familie, og hadde invitert familien til svømmeanlegget. Det var da jenta gikk i garderoben for å dusje, at 35-åringen fulgte etter og forgrep seg på henne.

Da den unge jenta senere skulle overnatte hos 35-åringen og hans familie, ombestemte hun seg og fikk sin mor til å hente seg. Hun fortalte da moren om det seksuelle overgrepet som hun hadde blitt utsatt for i juni.

Mannen har erkjent overgrepet, og ble dømt til tre år og fire måneder i fengsel, samt til å betale en erstatning på 125 000 kroner. Han har også fått varsel om utvisning til hjemlandet Romania.

Kilder:
Mann dømt for overgrep mot jente i Aquarama
Dømt for overgrep i svømmeanlegg