Hjem Nyheter Norge Utlending dømt for seksuelt overgrep mot ni år gammel jente

Utlending dømt for seksuelt overgrep mot ni år gammel jente

0

 OVERGREP  En 35 år gammel utenlandsk mann er i Kristiansand tingrett dømt til fengsel i tre år og fire måneder for seksuelt overgrep mot en ni år gammel jente.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

En 35 år gammel utenlandsk mann er Kristiansand tingrett dømt til fengsel i tre år og fire måneder for seksuelt overgrep mot en ni år gammel jente. i et svømmeanlegg i Kristiansand.

Overgrepet fant sted i et svømmeanlegget Aquarama i Kristiansand i juni i år. Den dømte 35-åringen er en bekjent av jentas familie, og hadde invitert familien til svømmeanlegget. Det var da jenta gikk i garderoben for å dusje, at 35-åringen fulgte etter og forgrep seg på henne.

Da den unge jenta senere skulle overnatte hos 35-åringen og hans familie, ombestemte hun seg og fikk sin mor til å hente seg. Hun fortalte da moren om det seksuelle overgrepet som hun hadde blitt utsatt for i juni.

Mannen har erkjent overgrepet, og ble dømt til tre år og fire måneder i fengsel, samt til å betale en erstatning på 125 000 kroner. Han har også fått varsel om utvisning til hjemlandet Romania.

Kilder:
Mann dømt for overgrep mot jente i Aquarama
Dømt for overgrep i svømmeanlegg

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg