Hjem Nyheter Utlendinger voldtok kvinne foran hennes far

Utlendinger voldtok kvinne foran hennes far

FLERKULTUR To menn av utenlandsk opprinnelse har blitt dømt til 20 og 6 års fengsel for å ha voldtatt en britisk kvinne i 20-årene i hennes eget hjem foran hennes far.

Aquib Ahmed

Ifølge britisk politi skal 18 år gamle Aquib Ahmed og en 16 år gammel gutt i mars i fjor ha brutt seg inn i et hus i Fir Vale-området av Sheffield på jakt etter narkotika. Under innbruddet skal de ha truet en mann og hans datter som bodde i huset med pistol. De to skal deretter ha forlatt huset da de oppdaget at det ikke fantes narkotika der.

Men marerittet stoppet ikke der.

Tre dager senere kom de tilbake til huset for å utsette den unge kvinnen for et motbydelig seksuelt angrep, foran hennes egen far.

– De kom tilbake til huset, kun for sin egen seksuelle tilfredsstillelse, hvor de truet mannen og datteren med pistol før de etter tur voldtok den unge kvinnen flere ganger, sa politiinspektør David Devey i retten.

Etter den brutale voldtekten sa Ahmed til mannen og datteren at han skulle drepe dem begge hvis de rapporterte hva som hadde skjedd til politiet.

Ahmed, som ikke viste anger under rettssaken, fikk en dom på 20 års fengsel, mens den 16 år gamle gutten ble dømt til seks år fengsel.