Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Uttalelse om danske medlemmer som ble dømt for hærverk på gravstein

Uttalelse om danske medlemmer som ble dømt for hærverk på gravstein

18

MOTSTANDSBEVEGELSEN Offisiell uttalelse fra Den Nordiske Motstandsbevegelsens Nordenråd

I forbindelse med den såkalte Krystallnatten i 2019 ble to medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark anholdt, mistenkt for å ha kastet ballonger med maling på en bank og for å ha tømt maling på og veltet en gravstein på et jødisk gravsted i Randers. De ble deretter holdt i varetekt i nesten fire måneder, mens politiet foretok husransakelser og beslagla mobiltelefoner og datautstyr.

Gjennom den innledende etterforskingen fikk politiet også flere mistanker om lovbrudd begått av Jacob Vullum Andersen, som på det tidspunktet var redesjef for Rede 3 i Danmark. Blant annet ble han mistenkt for involvering i skadegjørelse mot et sted forbundet til venstreekstremistiske AFA og for å ha malt over en LGBT-sittebenk, samt flere tilfeller av såkalt «hatforbrytelser» ved å ha delt forskjellige innlegg på den sosiale plattformen VK.

I samtlige medier i Danmark ble de mistenkte forhåndsdømt, og Vullum Andersen ble også uthengt med sitt navn og bilde som skyldig i omtrent alle landets aviser.

Den Nordiske Motstandsbevegelsen har tidligere dekket saken i den offisielle podkasten Lederperspektiv, hvor organisasjonens leder Simon Lindberg presiserte at vi naturligvis ikke støtter hærverk på kirkegårder, men også at lytterne oppfordres til å sitte stille i båten, ikke dra forhastete konklusjoner og ikke tro på alt som skrives i mediene.

Retten kunngjorde sin dom for omlag en måned siden, og de to tiltalte ble dømt for alt det de ble mistenkt for. Vullum Andersen ble idømt ett års fengsel. Den andre personen venter fremdeles på å få sin straff meddelt.

I årenes løp har vi ved flere anledninger sett hvordan medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen har blitt dømt for saker som de har vært uskyldige i, helt uten troverdige vitner eller tekniske bevis. I stedet er folk blitt dømt på rene indisier i politiske rettsaker, og dette har vært en enda mer vanlig praksis når presset fra mediene, «den fjerde statsmakt», har vært stor.

På grunn av dette har Den nordiske motstandsbevegelsen som vanlig gjennomført sin egen utredning av saken, hvor bevisene er gjennomgått grundig, og de berørte personer er blitt avhørt. Under både den innledende etterforskningen og rettsaken har de tiltalte valgt å være tause om alt, men i vår egen etterforskning har Jacob Vullum Andersen innrømmet at han aksjonerte mot banken i Randers, at han var involvert i handlingen mot AFA-lokalet, samt å ha malt over en LGBT-sittebenk. Begge mistenkte benekter imidlertid enhver innblanding i hærverk på gravplassen.

Det finnes heller ingen vitner eller tekniske bevis, som på noen måte peker på noe annet. Det er ingen DNA-spor, ingen fotspor, ingen kommunikasjon eller noe annet som skulle koble de dømte til hærverket på gravplassen.

Hva retten har valgt å dømme dem for, er at de ifølge tekniske beviser ser ut til å ha vært i Randers det samme døgnet som hærverket på gravplassen mistenkes å ha funnet sted, at et klistermerke av en Davidsstjerne ble anbrakt på en gravstein svarende til de som ble funnet i Vullum Andersens hjem (dog ikke nøyaktig de samme), og at maling ble funnet hjemme hos den andre personen som ble dømt, og som «kan ha vært» den samme fargen som den som var på gravsteinen.

Da Vullum Andersen under vår egen etterforskning innrømmet at begge var i Randers samme natt for å gjennomføre en fargeaksjon mot banken der, er det absolutt ingenting av dette som strider mot deres benektelse om hærverk på kirkegården. Det finnes altså ingen som helst beviser for at de skulle ha hatt noe å gjøre med dette hærverket.

Som vi nevnte i Lederperspektiv da saken ble diskutert, har det historisk vært veldig vanlig med «falske flagg»-aksjoner mot forskjellige jødiske mål utført av jøder selv, eller av såkalte «antirasister», for å få økt sympati, forsikringspenger, samt for å kunne få systemet til å gå hardere til verks i behandlingen og bekjempelsen av nasjonale krefter. I dette tilfellet, selv om man skulle velge å ikke tro på de dømtes uttalelse, er det minst like mye – eller lite – som antyder at så skulle være tilfellet også denne gangen.

Det eneste vi vet med sikkerhet, er at de to dømte utførte en aksjon mot banken i Randers under Krystallnatten, og at vitner neste dag så at gravplassen var blitt vandalisert med en lignende farge som ble brukt mot banken. Hvor og når hærverket på gravplassen faktisk fant sted er uklart, men det kan altså dreie seg om flere timer etter aksjonen mot banken.

På bakgrunn av denne utredningen velger Den nordiske motstandsbevegelsen å frikjenne de to anklagete for mistanken om hærverk på gravplassen.

Jacob Vullum Andersen taler i København i 2019

De øvrige punkter, som de ble tiltalt for, skal ikke ses som alvorlige nok til en utestengelse fra organisasjonen, og derfor byr vi i stedet Jacob Vullum Andersen tilbake i kampen for et fritt og forent Norden i regi av Den Nordiske Motstandsbevegelsen!

/ Nordenrådet, Den Nordiske Motstandsbevegelsen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Olsen
1 år siden

Velkommen tilbake!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Indisier skal brukes med stor forsiktighet i rettssaker, og strenge beviskrav – tekniske bevis, troverdige vitneutsagn og evt. frivillig tilståelse bør legges til grunn for domfellelse. Idag godtas dessverre en såkalt indisiekjede som bevis, og det kan felles uskyldige personer, som bare var på feil sted til feil tid. Vi må også regne med at rettssystemet er «biased» overfor politiske dissentere, særlig av nasjonalister, såkalte «nazister».

N.S
N.S
1 år siden

Det kan jo være folk som har sett aksjonen mot banken, eller fulgt alle aksjonene på krystallnatten på Motstandsbevegelsens nettsider, og deretter gjort en falsk flagg aksjon på gravstedet for å sverte bevegelsen.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Systemmedia eier faen ingen skrupler og forhåndsdømmer nasjonale før rettsaken i det hele tatt har startet. Med bilde og navn hengte de han ut som skyldig, noe de svært sjeldent gjør med virkelige forbrytere som eksempelvis pedofile. Nasjonale dømmes i rettsaker på bakgrunn av indisier og ikke beviser, det er politiske rettsaler hvor dommeren gir etter for medienes press.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Velkommen tilbake Andersen. Vi tror deg.

Gøran M
Gøran M
1 år siden

Velkommen tilbake begge to.  ? 
#VullumDidNothingWrong

Richard Eide
Richard Eide
1 år siden

Det er vel også en grunn at systemet velger på gå bort fra storjury og heller la ideologisk plasserte dommere få myndigheten. Man kan også bemerke at bevisbyrden under normale omstendigheter skal være høy.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Synd de ble dømt i vanlig rettsal, men bra de ble frikjent av Nordenrådet. Velkommen tilbake.

Morten
Morten
1 år siden

Velkommen tilbake

H.L
H.L
1 år siden

Velkommen tilbake danske brødre. ?  ? 

Steinar
Steinar
1 år siden

Velkommen tilbake.

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
1 år siden

 ?  ?   :wpds_smile: 

Johan G
Johan G
1 år siden

Bra av Nordenrådet. Velkommen tilbake skal dere være.

Ronny
Ronny
1 år siden

Det sier seg selv at Jacob er en alt for oppegående person til å kunne delta i gravskjending. Det er sånt Antifa kan gjøre, slik dem har gjort før i Berlin når dem skjendet graven til Horst Wessel bla. Det var også 1 eller flere personer som skjendet hakekorset og 22 juli minnesmerket i Tønsberg i fjor med å spraye hakekorset på minnesmerket. 2 personer i 20 årene ble siktet og saken ble senere henlagt. Det ble brukt med sjablong i følge MSM og de siktede ble ikke hengt ut med verken navn, bilde eller tilknytning til noe såkalt «høyreekstremt»… Les mer »

Grim Lodenkinne
Grim Lodenkinne
1 år siden

Det er bra gjort! Stå på!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden
Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Gode nyheter at de nå er tilbake i kampen.
Hold fanen høyt dansker!

trackback
1 år siden

[…] Uttalelse om danske medlemmer som ble dømt for hærverk på gravstein […]