Hjem Nyheter Utvidet siktelse i Skellefteå-saken

Utvidet siktelse i Skellefteå-saken

4

SVERIGE Afrikaneren som er siktet for drapsforsøk på en 10 år gammel jente er nå også siktet for grov voldtekt av barn.

Bilde delt av jentas mor på sosiale medier. Sensur av Nordfront.

Torsdag forrige uke ble en 10 år gammel jente funnet alvorlig skadd i den flerkulturelle bydelen Morö Backe i Skellefteå. Nordfront var de første som rapporterte om at det fantes tegn til seksuallovbrudd, ettersom jenta ble funnet avkledd og kvalt.

Skellefteå politi ønsket i forrige uke ikke å kommentere Nordfronts mistanke om seksualforbrytelse, men nå skriver Aftonbladet at den pågrepne, som er en afrikansk 13 år gammel gutt, også er siktet for grov voldtekt av barn. Han skal også tidligere vært nødt til å bytte skole ettersom han angrep jenter og lærerinner.

Afrikaneren ble informert om siktelsen allerede på lørdag, men det er først nå de har gått ut med opplysningen til allmennheten.

– Han ble også informert om denne siktelsen forrige lørdag. Det eneste jeg kan si er at det nå finnes tilstrekkelig støtte i etterforskningen for at også denne rubriseringen foreligger, sier etterforskningsleder Andreas Nyberg til Aftonbladet.

Nyberg sier videre at den siktede er avhørt to ganger, men at «avhørene så langt ikke har ledet etterforskningen fremover».

Aftonbladet skriver videre at jenta fortsatt ikke kan avhøres, noe som tyder på at hun fortsatt ligger i koma.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
6 måneder siden

Når den dagen kommer at folket samlet reiser seg håper jeg dagens politikere ikke blir skånet på noen som helst måte, men at de får oppleve den verste folkelige vrede og kjenne den verste smerte som overhodet kan tenkes, før de kastes i søpla og spottes på. Dette hjerteskjærende tilfellet er dessverre bare ett av mange tilfeller som nå føyer seg inn i en alt voksende statistikk over innvandrerkriminalitet mot hvite, og det takket være folkeforrædernes folkefiendtlige politikk. De ser godt hva masseinnvandringen har ført til, de ser godt hva deres politikk gjør mot eget folk, men de bryr seg… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
Svar til  Nasjonalsosialist
6 måneder siden

Derfor er det svært viktig for disse egoistiske globalistrottene å stanse og til slutt forby all nasjonalisme for hvite. De er fullt klar over hvilke forbrytelser de har begått mot folket vårt – og vet dermed også at de vil bli idømt den aller strengeste straffen når europeere tar tilbake makten i sine forfedres hjemland.

Robert
Robert
6 måneder siden

Dette er noen av det verste jeg har lest, jeg kan dessverre ikke skrive det jeg har mest lyst til da det er i strid med norsk lovgivning. Les mellom linjene. Vedkommende gjerningsmann skal dømmes hardt, dessverre finnes ikke lenger muligheten for dødstraff, men vedkommende skal ALDRI slippes tilbake til samfunnet. Den gjenværende familien skal repatrieres og grensen skal stenges for ikke-vestlig innvandring. De ansvarlige for denne situasjonen skal ikke slippe unna deres ansvar.

Sist endret 6 måneder siden av Robert
proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 måneder siden

Jeg har fulgt denne saken siden den ble kjent, og de verste mistankene ser ut til å slå til; jenta har vært utsatt for grov mishandling, inklusive voldtekt, og det av en 13-årig afrikansk beriker, slik det fremstår. Hva skal man si? Å ta inn voldsdisponerte, lav-IQ unge negre er en stor risiko i våre relativt fredelige samfunn, og særlig barn og kvinner er ofte ikke i stand til å se for seg at slikt kan skje, for «de er jo mennesker akkurat som vi».. Uansett er det først og fremst «våre tillitsvalgte» politikere som har blodskylden på seg; det… Les mer »