Hjem Nyheter Norden Uvanlig stille fra løgnpressen om demonstrasjonen i Finland

Uvanlig stille fra løgnpressen om demonstrasjonen i Finland

8

KOMMENTAR Den norske løgnpressen har vært uvanlig stille i forbindelse med Motstandsbevegelsens demonstrasjon for ytringsfrihet i Tammerfors på lørdag. Skribent Adrian Jacobsen kommenterer saken.

I motsetning til tidligere demonstrasjoner arrangert av Motstandsbevegelsen, som endte opp med å bli førstesidestoff i samtlige norske nettaviser og førte til hundretals hysteriske artikler, har det denne gangen vært uvanlig stille fra løgnpressen. NRK har for eksempel kun én mindre artikkel om demonstrasjonen. Andre større medier som Aftenposten, TV2, Dagbladet, VG og Nettavisen har ikke nevnt demonstrasjonen overhode. Det virker som det eneste som har blitt delt i norske medier er en liten notis fra NTB, som hverken rapporterer årsaken til hvorfor Motstandsbevegelsen demonstrerer eller den kommende rettsaken i Finland om et organisasjonsforbud.

Man skulle kanskje tro at demonstrasjonen har en viss nyhetsverdi ettersom myndighetene i vårt naboland for første gang noensinne forsøker å forby en politisk organisasjon. Ikke fordi den har begått kriminalitet eller at det finnes bevis for ulovlig virksomhet, men fordi den angivelig strider mot «god skikk». Likevel så hører man ingenting fra de såkalte forkjemperne for «demokratiske verdier» i landets aviser.

Om tausheten har en sammenheng med at Motstandsbevegelsens står opp for ytringsfrihet i en tid hvor nettopp ytringsfrihet er på dagsorden og mange mennesker er bekymret for utviklingen i samfunnet, og dermed sympatiserer med Motstandsbevegelsens budskap, kan man selvsagt bare spekulere om.

En ting er iallefall tydelig: Massemedia koordineres fra toppen av, og når den kollektive løgnpressen ikke ønsker fokus på saker som er i mot deres interesse, da gjøres det et bevisst valgt om å gjemme visse hendelser fra nyhetsbilde.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Victoria
5 år siden

Vi fikk i det minste litt positiv omtale i finske medier i etterkant av demonstrasjonen. Under hovednyhetssendingen til YLE viste de klipp av utagerende motdemonstranter. Oss hadde de ingenting å utsette på.

Det var riktignok ikke mye tid de tilegnet saken, men det lille de viste var objektivt og bra. Dette er den største nyhetskanalen i Finland, så det er utvilsomt mange normies som fikk seg en oppvekker 🙂

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Rart…det ble vel ikke nok action så pressen mener det ikke selger…de livnærer jo seg av krig, opprør, død og fordervelse.

Fjellheim
Fjellheim
5 år siden

Har ZOG bestemt seg for en ny media-strategi overfor DNMR? Ja, det kan se sånn ut.

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Autoritetene har nå innsett at diverse angrep og presseløgner ikke funker, men det gjør ikke stillheten heller. Så virker som dem sliter…. .

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Det hadde vell vært for mye for langt at den norske «pressen» skulle bry seg som om ytringsfrihet og den slags. Sensur og forbud skal jo tystes ned, feies under teppe, ikke nevn noe, ikke si noe «pressen» vi har her i landet må jo rapportere om de viktige tingene, som kardashians pupper og og at erna og trine skal begynne å trene vektløftning med k.a. Hareide som stang.

Roar
Roar
5 år siden

Hadde bare politiet i Sverige og Norge oppført seg på samme måte som de i Finland under denne dagen, så hadde alt gått så mye fredeligere for seg. Da selvfølgelig med unntak av anti-realistene som alltid skal kaste ting og stelle til voldelige opptøyer. Men da er det politiets oppgave å vise de vei til cellene.

Hatkriminell
Hatkriminell
5 år siden

Løgnpressen vil at så få som mulig skal få høre om Motstandsbevegelsen.

autismo
autismo
5 år siden

i’m autistic lmao