Hjem Nyheter Vaksine mot covid-19 resulterte i nerveinflammasjon

Vaksine mot covid-19 resulterte i nerveinflammasjon

5

HELSE For tiden testes AstraZenecas vaksine mot covid-19, noe som har ledet til nerveinflammasjon hos testperson.

Temabilde. Foto: CC public domain

Legemiddelselskapet AstraZeneca holder nå på å gjennomføre tester med en ny vaksine mot koronaviruset. Det eksperimentelle forsøket har ledet til nerveinflammasjon hos testperson og vil nå sannsynligvis utsettes eller avbrytes.

Les også: WHO tilstår: Bill Gates-finansiert vaksine forårsaket polioutbrudd i Afrika

Bill Gates sin stiftelse Bill og Melinda Gates Foundation er nært involvert med mange globale aktører knyttet til de kommende koronavaksinene, deriblant AstraZeneca. Bill Gates er også en av de største finansiører av WHO, og foruten at han selv bygger egne nyhetsselskap og foretak som egner seg til faktakontrollerende virksomhet med den hensikt å publisere nyheter i stor skala som er gunstig for han selv, samtidig som kritisk fakta undertrykkes, «donerer» han også store summer penger til ulike massemedier.

Dette igjen kompromitterer mulighetene for å få et klart og sannferdig bilde av blant annet sykdomsbeskrivelser, epidemikontroll og resultatene eller utfallet av legemiddelindustriens kamp mot epidemier.

Bill Gates har også innrømmet på video at hans egen vaksine vil gjøre permanente forandringer på menneskets DNA. Dette er aldri før gjort, og har med god grunn forårsaket stor skepsis blant verdens folk.

Les også: 
Microsoft vil koble opp mennesker digitalt via «smart-tatoveringer»
Amerikanske leger kritiserer koronanedstengning: «Hva er den vitenskapelige grunnen?»
VIDEO: Coronavirus & covid-19: Is this how freedom dies?
Koronaviruset

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
2 år siden

Anbefaler ingen å ta denne vaksinen. Når aviser og tidsskrifter begynner med sine krigsoverskrifter og skremselspropaganda, så glem ikke svineinfluensa pandemien som ble tilsvarende krisemaksimert, her er det mange agendaer i sving og ingen av de ønsker deg vel.

H.L
H.L
2 år siden

DEL DENNE TIL ALLE DERE KJENNER, for dette er fullstendig galskap.

Gjermund
2 år siden

Ja vi husker svine innfluensa vaksinen som ødela livet for mange.
Jeg nekter å ta denne vaksinen av hensyn til min familie.

trackback
1 år siden

[…] besvimer etter Covid-19-vaksine Portugal: Sykepleier død etter å ha fått vaksine mot Covid-19 Vaksine mot Covid-19 resulterte i nerveinflammasjon Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av […]

trackback
1 år siden

[…] Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine Vaksine mot covid-19 resulterte i nerveinflammasjon Offisielt 1 400 døde i USA etter vaksinen Vaksineringen settes på pause i flere land etter […]