Hjem Nyheter Vaksineforsker: Kan bli aktuelt med opp til fem doser

Vaksineforsker: Kan bli aktuelt med opp til fem doser

3

KORONAVIRUSET Vaksineforsker, og deleier i Svenska Vaccinfabriken, forteller at det kan bli aktuelt med flere doser fremover i Sverige.

Foto: Pixabay (Public Domain).

De som hittil har tatt to doser koronavaksine, og som da regnes for å være «fullvaksinerte», ser ut til å måtte belegge seg på en fremtid med stadig nye doser.

Til tross for den, for enkelte, ettertraktede tittelen «fullvaksinert» har det vist seg at disse også kan være både spredere og mottakere av koronaviruset.

Vaksineforsker Matti Sällberg, som selv er deleier i selskapet Svenska Vaccinfabriken Produktion AB, forteller til Aftonbladet at det kan bli aktuelt med langt flere doser fremover.

– Vi vet ikke hvor lenge vaksinen beskytter mot alvorlig sykdom eller død. Det innebærer at man heller tar det sikre foran det usikre, forteller Sällberg til Aftonbladet.

Ifølge Sällberg avtar immunforsvaret over tid og han mener at mange kan ha mistet sin beskyttelse etter den andre vaksinedosen innen et år.

– Biologien sier at det ikke er usannsynlig med et avtagende immunforsvar. Da er det snakk om en tredje, fjerde, kanskje femte dose.

Les også:
Pandemiens vinnere: Moderna og Pfizer tjener milliarder på koronavaksinen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
9 måneder siden

Helt absurd!

Espen
Espen
9 måneder siden

Og sauene vil nok la seg lede til uendelige doser om skremselsfabrikken sier det er aktuelt. Skremmende at folk ikke kan tenke selv, være litt skeptisk og ikke tro på alt eliten sier.

Jon Blund
Jon Blund
Svar til  Espen
9 måneder siden

Folk flest er fullstendig hjernevaska. La driten bare dø ut.