Hjem Nyheter Globalt Vaksineforsker varsler om at piggproteiner fra koronavaksiner er farlig i blodstrømmen

Vaksineforsker varsler om at piggproteiner fra koronavaksiner er farlig i blodstrømmen

2

KORONAVAKSINE Å satse på virusets piggprotein i utviklingen av vaksiner for å knuse koronapandemien er ifølge professor og vaksineforsker Byram Bridle «en stor tabbe og farlig».

Bilde: Professor Byram Bridle. Foto: University of Guelph, Ontario, Canada

Dr. Byram Bridle uttalte seg i et intervju torsdag den 28. mai til Alex Pierson hos ON Point at utviklere av koronavaksiner har gjort en «stor tabbe» ved å utgå fra at piggproteinet var en stor målsetning for å klare å få bukt med viruset.

Bridle er professor og viral immunolog og underviser studenter hos University of Guelph i Ontario, Canada.

– Vi gjorde en stor tabbe. Vi har ikke innsett dette før nå, sa Byram Bridle og advarte lytterne om at hans egen beskjed var «skremmende».

– Vi trodde piggproteinet var et bra målantigen, vi visste ikke at proteinet selv var et toksin og var et patogent protein. Så ved å vaksinere mennesker, inokulerer vi utilsiktet med giftstoff, poengterte han, og at det kan gjøre livstruende skader om det kommer i sirkulasjon.

Professoren tok for seg en japansk forskningsrapport som han og en internasjonal gruppe forskere hadde fått tilgang til som viser at vaksineinjeksjonene for det meste ikke forblir i vevet i skulderen, men at piggproteinene blir dratt med i blodstrømmen og sirkulerer flere dager mens det akkumulerer seg organer, benmarg og vev i «passe høy konsentrasjon».

Dyreforsøk på mus har også avdekket at piggproteiner innsprøytet i blodstrømmen førte til kardiovaskulære problemer (hjerte og blodårer) og krysset hjernens blodbarriere og gjorde skader på hjernen.

– Nå har vi klare bevis på at vaksinene som sprøytes inn i muskelcellene for å lage piggproteiner – altså vaksinen selv, pluss piggproteinene, havner i blodsirkulasjonen, sa Bridle og påpekte at dette var forklaringen på at man ser så mange uheldige virkninger med vaksinene.

Professor Bridle ble tildelt 230 000 dollar i fjor fra styret i den kanadiske provinsen Ontario i kampen mot covid-19.

Intervjuet kan høres her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
3 måneder siden

Alle «vaksine» er i virkeligheten biologisk våpen, so enkelt.

Stian
Stian
3 måneder siden

Når skaden allerede er gjort da kommer det frem. Men hvem andre enn idioter er villig til å være labrotte for vaksiner som ikke er ferdig uttestet?