Hjem Nyheter Globalt Vaksineforsker varsler om at piggproteiner fra koronavaksiner er farlig i blodstrømmen

Vaksineforsker varsler om at piggproteiner fra koronavaksiner er farlig i blodstrømmen

4

KORONAVAKSINE Å satse på virusets piggprotein i utviklingen av vaksiner for å knuse koronapandemien er ifølge professor og vaksineforsker Byram Bridle «en stor tabbe og farlig».

Bilde: Professor Byram Bridle. Foto: University of Guelph, Ontario, Canada

Dr. Byram Bridle uttalte seg i et intervju torsdag den 28. mai til Alex Pierson hos ON Point at utviklere av koronavaksiner har gjort en «stor tabbe» ved å utgå fra at piggproteinet var en stor målsetning for å klare å få bukt med viruset.

Bridle er professor og viral immunolog og underviser studenter hos University of Guelph i Ontario, Canada.

– Vi gjorde en stor tabbe. Vi har ikke innsett dette før nå, sa Byram Bridle og advarte lytterne om at hans egen beskjed var «skremmende».

– Vi trodde piggproteinet var et bra målantigen, vi visste ikke at proteinet selv var et toksin og var et patogent protein. Så ved å vaksinere mennesker, inokulerer vi utilsiktet med giftstoff, poengterte han, og at det kan gjøre livstruende skader om det kommer i sirkulasjon.

Professoren tok for seg en japansk forskningsrapport som han og en internasjonal gruppe forskere hadde fått tilgang til som viser at vaksineinjeksjonene for det meste ikke forblir i vevet i skulderen, men at piggproteinene blir dratt med i blodstrømmen og sirkulerer flere dager mens det akkumulerer seg organer, benmarg og vev i «passe høy konsentrasjon».

Dyreforsøk på mus har også avdekket at piggproteiner innsprøytet i blodstrømmen førte til kardiovaskulære problemer (hjerte og blodårer) og krysset hjernens blodbarriere og gjorde skader på hjernen.

– Nå har vi klare bevis på at vaksinene som sprøytes inn i muskelcellene for å lage piggproteiner – altså vaksinen selv, pluss piggproteinene, havner i blodsirkulasjonen, sa Bridle og påpekte at dette var forklaringen på at man ser så mange uheldige virkninger med vaksinene.

Professor Bridle ble tildelt 230 000 dollar i fjor fra styret i den kanadiske provinsen Ontario i kampen mot covid-19.

Intervjuet kan høres her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
1 år siden

Alle «vaksine» er i virkeligheten biologisk våpen, so enkelt.

Stian
Stian
1 år siden

Når skaden allerede er gjort da kommer det frem. Men hvem andre enn idioter er villig til å være labrotte for vaksiner som ikke er ferdig uttestet?

Heimdal
Svar til  Stian
11 måneder siden

Mange tar den og vil ta mangfoldige doser i god tro, da de har så høy tillit til overformynderiets befalinger og direktiver. Det er nettopp det som gjør de som klekker ut agendaen på høyere globalt nivå så rent ondskapsfulle, da de manipulerer verden ved å spille på folks følelser. Enten det være seg å godta å ta biovåpen som «beskyttelse», eller når folk godtar massiv innvandring av totalt annerledes folkeslag ved at de rundspiller folk ved bruk av strigråtende barn og vestlig empati og morsinstinktet i sin propaganda.

trackback
9 måneder siden

[…] Vaksineforsker varsler om at piggproteiner fra koronavaksiner er farlig i blodstrømmen […]