Hjem Nyheter Vaksinerte er mer anti-russisk enn uvaksinerte

Vaksinerte er mer anti-russisk enn uvaksinerte

3

OPINIONSUNDERSØKELSE Ifølge en kanadisk undersøkelse er de som er vaksinert mot covid-19 betydelig mer negative til Russland enn de som ikke er vaksinerte, som i stedet er mer nyanserte i synet på den pågående krigen.

Protest mot vaksinepass i Stockholm. Foto: Nordfront.

Det er kanadiske EKOS Politics som har gjennomført en meningsmåling der 1035 kanadiere ble stilt spørsmålet om de var vaksinert mot Covid-19 eller ikke og om deres holdning til Russland og krigen i Ukraina.

Ifølge resultatene mener over 80 prosent av de vaksinerte at harde sanksjoner mot Russland og russiske individer, samt bevæpning av Ukraina, er løsningen på problemet.

Mer enn halvparten av de vaksinerte vil at Canada skal sende militærfly til Ukraina og 30 prosent vil at Canada skal sende tropper til landet for å kjempe mot Russland.

82 prosent av gruppen ønsker å se tøffere økonomiske sanksjoner mot Russland, selv om dette ville ramme Canada og deres egen lommebok hardt.

Blant de uvaksinerte er derimot 52 prosent mot sanksjoner mot Russland og krigshjelp til Ukraina, og hele 75 prosent anser ikke at sanksjoner er verdt prisøkninger på varer hjemme i Canada.

Blant de vaksinerte mener 88 prosent at krigen er Russlands feil og at Russlands motivasjon for invasjonen ikke holder. Like mange tror at Russland begår krigsforbrytelser i Ukraina.

Blant de uvaksinerte mener 26 prosent at invasjonen er riktig, 27 prosent mener den er feil, mens 35 prosent er nøytrale i saken. Bare 32 prosent av gruppen mener at Russland begår krigsforbrytelser.

Ifølge EKOS-sjef Frank Graves er resultatene av undersøkelsen et bevis på hvor innflytelsesrik «desinformasjon» kan være. Han mener de uvaksinerte selv ikke er mer pro-russiske enn andre, men at «problemet» ligger i at de får sin informasjon om krigen fra andre kilder enn tradisjonelle mainstream-medier.

– De leser om dette på nett. De konsumerer dette fra de samme kildene som ga dem antivax-greien, sier Graves i en kommentar.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Skal vi tro at både de som lot seg vaksinere(genmodifisere), OG de som ser på Russland og Putin som den store stygge ulven(bjørnen); også er de som konsumerer MSM og er lydige overfor «the overlords»? Koronatiltakene har gjort en betydelig andel av normalbefolkningen engstelige og villige til å underkaste seg myndighetenes «råd» og pålegg, og når MSM opptrer som mikrofonstativ for de samme myndighetene og sier «hopp», da hopper store deler av opinionen.

J.H
J.H
1 måned siden

Det er vel en grunn til at de lot seg vaksinere, de tror blindt på løgnmedia og korrupte politikere. De er intetanende om alle de leger og eksperter verden over som advarte, fordi løgnmedia sensurerer og har en agenda.

Heimdal
1 måned siden

Dagsavisen gjorde et intervju med Gro H. Brundtland, lørdag den 15.desember 2018 som sier sitt:
«Vår tidligere statsminister er urolig for utviklingen av demokratiet – for valgdeltakelsen, men mest for falske nyheters (les: alternative medier) påvirkning i et samfunn uten en felles offentlighet.
– Vi er i ferd med å miste kontrollen over hva folk blir fortalt!»