Hjem Nyheter Valgnatten: Knivangrep mot svart konservativ Bevelyn Beatty av BLM-medlemmer

Valgnatten: Knivangrep mot svart konservativ Bevelyn Beatty av BLM-medlemmer

USA AFA og Black Lives Matter herjet i en rekke amerikanske byer i løpet av valgnatten. I Washington D.C. ble den konservative afroamerikaneren og BLM-motstanderen Bevelyn Beatty knivstukket.

Den konservative aktivisten Bevelyn Beatty. Foto: Facebook.

Den svarte konservative BLM-motstanderen Bevelyn Beatty ble knivstukket valgnatten i USA i løpet av et sammenstøt med AFA og BLM-medlemmer. Hun skal ha vært sammen med medlemmer av Proud Boys da angrepet fant sted. I klippet nedenfor kan man se det som skal være et Antifa-medlem hugge med en kniv mot Beattys rygg.

Bevelyn Beatty har oppnådd en høy profil den siste tiden som en høylytt motstander av BLM-bevegelsen. Hun har blant annet vandalisert Black Lives Matter-propaganda da hun betrakter bevegelsen som en trussel mot svarte.

Facebook har hun uttalt:

Hvis du er en person som støtter Black Lives Matter, deres uttalelser eller bevegelsen: Hvis du er hvit så hater du svarte mennesker. Hvis du er svart så hater du deg selv. Black Lives Matter støtter ikke kjernefamilien som består av en mann, kvinne og barn. De hater svarte menn. Bevegelsen ble startet av tre kvinner, hvorav to er lesbiske og en tredje en feminist. Jeg vet også at det oss selv [svarte amerikanere] som dreper oss selv. Hundrevis av svarte menn blir drept av oss selv.