Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Vanskelige tider skaper sterke aktivister

Vanskelige tider skaper sterke aktivister

0

MOTSTANDSBEVEGELSEN Redesjef Hampus Maijala skriver her om hvordan utfordringene du møter som aktivist i Motstandsbevegelsen gjør at du vokser som person og gjør organisasjonen sterkere.

Jeg er sikker på at hvis jeg bruker sitatet: «Hard times make strong men» vil mange av dere som leser dette kjenne igjen akkurat de ordene, og de er høyst relevante for aktivisten i Den nordiske motstandsbevegelsen.

For de som lever og er oppvokst i det liberale samfunnet, er tunge tider noe helt negativt, både i privatlivet og verden over. Personene som er formet etter systemets mal ønsker ikke å bli testet, de foretrekker å gå gjennom livet omgitt av silkeputer, og selv de minste utfordringer eller tilbakeslag får dem til å trekke seg tilbake i ren redsel. Men livet er en kamp, ​​og den som ikke reiser seg for å møte sine utfordringer vil stagnere, visne bort og sakte dø.

Vanskelige tider er et springbrett til nye høyder – individuelt og organisatorisk, og de vanskelige tidene uansett hvordan de manifesterer seg vil bare påvirke deg så mye du tillater dem, og for hver hindring du overvinner vokser du, til erfaring og karakter. Derfor bør man ta de utfordringene og tilbakeslagene man kan bli møtt med som organisert nasjonalsosialistisk gatekjemper og se på dette som et springbrett som tar kampen videre, hvor det enkelte medlem så kan anvende sin kunnskap og erfaring og dermed styrke organisasjonen i sin helhet. Eller for å bruke en analogi: Hver gang systemet insisterer på å kaste grus inn i kampmaskineriet, må tannhjulene kverne og sprøyte grusen rett tilbake i krokenesen til den stivner. Alt som kreves for at tannhjulene skal fortsette å kverne, er å se muligheter der du ellers ville sett det vanskelige, plagsomme eller umulige.

Dette er et av mange verktøy i verktøykassen som den enkelte aktivist kan bruke som gjør at man kan ta slagene som systemet og dets lakeier kaster, for så å slå tilbake. Aktivisten som blir trakassert av politiet lærer å forholde seg til politiet, aktivisten som får sitte i rettssaker får kjennskap til rettssystemet, aktivisten som havner i slåsskamp på gaten lærer å slåss på gaten, kameraten som er fengslet får tid til studier og trening. Alle situasjoner du møter kan snus til noe positivt; det handler om holdning og innstilling og har du dette på plass, kan du møte alle utfordringer.

Maijala konfronterer politifolk som prøver å stoppe en aksjon. Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen.

Denne tankegangen er noe som faller naturlig for nasjonalsosialisten, for aktivisten i Den nordiske motstandsbevegelsen – noe jeg selv har erfart gjennom årene i organisasjonen. Som gruppesjef og redesjef i Näste 7 har jeg også hatt det privilegium å være vitne til dette på nært hold i kameratene jeg har jobbet med opp gjennom årene. Det liberale samfunn avler ikke individer som synes det er «spennende» å gå til sitt første avhør, eller som er forberedt på å sitte som politiske fanger for kampen, ikke bare for et høyere formål, men også for å utfordre seg selv og vokse, og Den nordiske motstandsbevegelsen lærer bort dette. Systemet med sin trakassering skaper harde motstandere og derfor er seieren vår, fordi harde motstandere er de som skal lede det nordiske folket mot gode tider.

Vi beveger oss inn i 2023 og jeg personlig ser frem til hver stokk, og hver eneste spade med grus som systemet kaster opp, fordi jeg vet at det vil herde ikke bare meg selv, men også kameratene ved min side, og jeg håper og tror at mine kamerater har samme holdning. Og til den som leser dette som ennå ikke har organisert seg og som kanskje er motløs, sier jeg dette: De nordiske folkene står overfor et stålbad uten like når det flerkulturelle samfunnet uunngåelig kollapser. Frykten du kan lese om og være vitne til i dag er bare en forsmak på hva masseinvasjonen av rasefremmede vil bringe med seg i takt med at invasjonen fortsetter.

Du har to valg foran deg: enten sitter du passivt på sidelinjen, stagnerer og dør og venter på det forestående stålbadet omgitt av silkeputene dine, eller så begynner du reisen for å bli en del av motstanden, et fyrtårn som gjennom prøvelser og utfordringer har tilegnet seg verktøyene og kunnskapen som kreves for å føre kampen videre og styrke deg selv og organisasjonen slik at vi sammen kan komme oss gjennom de utfordringene som kan komme før vi når lyset i enden av tunnelen.

/Hampus Maijala

Opprinnelig publisert på Motståndsrörelsen.se

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg