Hjem Motstandsbevegelsen Vår vei – punkt 2

Vår vei – punkt 2

11
DEL

VÅR VEI Her følger andre punkt i Den nordiske motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid».

Vår vei3

«Vår vei – Ny politikk for en ny tid» er Den nordiske motstandsbevegelsens politiske manifest. Skriften består av ni punkter som redegjør for organisasjonens politiske vilje. Skriften finnes tilgjengelig for salg i organisasjonens nettbutikk HER og kan lastes ned i gratis PDF-utgave HER.

2. Med alle tilgjengelige midler, på lang sikt, arbeide for å ta tilbake makten fra den globale sionistiske eliten som økonomisk og rent militært har okkupert større deler av vår verden.

Hele den globale monetære infrastrukturen i verden kontrolleres i dag av et fåtall mennesker. Disse er på ingen måte folkevalgte, men deres makt går i arv og de ser til å beholde den innenfor sin egen maktsfære til enhver pris. Man kan enkelt si at vår verden i stor grad kontrolleres av skjulte makthavere.

Blant annet gjennom sin kontroll av majoriteten av verdens pengestrømmer, samt skapelsen av kreditt, har disse skjulte makthaverne vært i stand til å kjøpe seg til enorm makt og innflytelse, samt et stort krigspotensial. Et ledd i denne hensynsløse streben etter makt og innflytelse er anskaffelsen av eierskap, kontroll eller sterk innflytelse over blant annet massemedia, underholdningsindustri, akademia, politiske partier, lobbygrupper og interesseorganisasjoner. Den nordiske motstandsbevegelsen vil frata disse mennesker og grupperinger makt, og flytte den dit den hører hjemme – til respektive nasjoners parlament og ledere.

Den globale sionistiske eliten

De globale sionistenes mål i dag, er ikke kun å fremme staten Israel, men også å arbeide for langsiktig ustabilitet i nasjoner som potensielt skulle kunne true deres maktstruktur. Dette inkluderer naturligvis etnisk homogene vestlige nasjoner. Samtlige globalistiske sionister arbeider derfor for flerkultur og masseinnvandring, men også for andre samfunns- og kulturoppløsende idéstrømninger som liberalisme og norm- og moraloppløsende kulturmarxisme.

Den jødiske rasismen er formulert for flere tusen år siden i de gamle jødiske religiøse skriftene og levemåtene. Fra Toraen til samtidens jødiske statsmenn, rabbinere, og ideologer har det jødiske folket beskrevet seg selv som et utvalgt folk med en særskilt rettighet til verdensherredømme. Selv ikke-jøder inngår i den deres maktstruktur av både religiøse og/eller egoistiske motiv. Det bør her naturligvis påpekes at ikke alle jøder er sionister, og det finnes også de som går imot den sionistiske streben etter makt.
På lang sikt
Å ta tilbake makten fra denne eliten som styrer i dag, er noe som vil ta lang tid. Et viktig steg er derfor å informere og opplyse folket om hva det er som skjer. Dette arbeidet har Den nordiske motstandsbevegelsen allerede innledet. Dette vil naturligvis trappes opp og intensiveres med alle tilgjengelige midler, den dagen vi har makten.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil:
 • Spre informasjon i Norden, slik at hele befolkningen forstår hvordan sionistene arbeider for å destabilisere, splitte og herske.
 • Globalt spre informasjon som belyser sionistenes lyssky virksomhet, slik at flere nasjoner kan ta stilling og agere.
 • Bygge opp og etablere alternativer til all fiendtlig infrastruktur (selskaper, kulturinstanser og så videre).
 • Forby folkefiendtlige og hemmelige selskap som bedriver subversiv virksomhet.

Å gå imot deres verdensordning

I moderne historie har samtlige stater som har forsøkt å stå utenfor den rådende verdensordningen, blitt bekjempet militært. Det er også noe som det nye Norden i verste fall må regne med. I denne kampen skal vi derfor alliere oss med andre stater som vil bryte seg fri fra det moderne globale slaveriet. Mange har allerede gjennomskuet disse urettferdighetene og vi er overbevist om at vi også har allierte som enn så lenge ikke har våget å gi seg til kjenne.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil:
 • Alliere seg med stater og andre aktører som kan være behjelpelige med å styrte denne globale verdensordningen.
 • Sørge for at et angrep mot det nye Norden umiddelbart skal gi skjebnesvangre konsekvenser for fienden.

Les også:
Vår vei – punkt 1
Vår vei – punkt 2
Vår vei – punkt 3
Vår vei – punkt 4
Vår vei – punkt 5
Vår vei – punkt 6
Vår vei – punkt 7
Vår vei – punkt 8
Vår vei – punkt 9

DEL
 • Thought Criminal

  Fuckin’ A!

 • Knut

  Ja men det går jo så JÆVLA seint å opplyse folket.

  Et problem er:
  Det er mange nokså opplyste folk som allikevel tar avstand fra Hitler og NS-tyskland. Dette er et kjempestort problem, fordi det disse personene viser, er svakhet og de sprer et anti-NS budskapet. Det er jo nemlig kun en ting som kan løse denne rasekrigen, og det er radikal nasjonalsosialisme.

  Disse nasjonale (eller kall dem hva du vil) som nevnt, kommer med gode budskap som for eksempel å avsløre hva dagens feminsme er, og avsløre de negative effektene ved den jævla masseinnvandringen.
  Det som kan skje når noen blir opplyste på grunn av dem, også sitter igjen med ett enda sterkere anti-NS bilde.

  Så det andre problemet er at å henge opp propeganda, er langt ifra nok til å vinne dette tidskappløpet. Det kreves langt mye mer ekstreme tiltak til for å få MASSE folk til å våkne opp fort og riktig.

 • Knut

  Og jævla mange etniske nordmenn er jo faen klin UMULIG å få opplyst. Og det er sinnsykt mange av dem. Disse blir ikke noe annet enn et hinder.

  • Knut

   Ja de er faen meg noen jævla raseforædere

  • Captain Kuijt

   Skjønner veldig godt hva du mener, og sliter med det samme der jeg bor. Altfor mange trangsynte folk som blindt stoler på alt det store media kommer ut med. Kommer jeg med noe som ikke er fra enten VG eller Dagbladet er det «høyre-ekstrem propaganda».

   • Rolf Gunnar Rolfsson

    Det er viktig å forstå, at et «liv i løgn» er en overlevelsesstrategi, og at de, som demoniserer føler seg truet på livet – av sannheten som avslører.

    Vesener, som kryper inn under en stein for å unngå dagslyset, er per definisjon troll. Trollene utgjør heldigvis en minoritet i samfunnet, selv om de lager så mye ståhei, at man skulle tro de var majoriteten.

    Folkeeventyrenes visdom forklarer hvordan trollene mister kraft når lyset bryter frem. Det indre lyset, som gjør trollene til stein, kalles sjel.

    Sjel er en konsekvens av norm. Derfor vokter trollene nidkjært over normdefinisjonene, i forsøket på å få makt over den sjel de mangler. Det fører til en magisk-religiøs sekterisme og et «mangehode troll, som går i selvsving i et ekkokammer».

    Askeladden er – i egenskap av bålets brennende trevirke – et naturbilde på ildsjelen som trollene mangler og frykter.

    Jødiske troll ser daggryet som Holocaust.

    http://www.nullrefer.com/?http://romantiskljusfangst.weebly.com/uploads/1/7/6/9/17690627/9382879_orig.jpg

 • Knut

  Alle som er imot nasjonalsosialisme i disse dager er raseforædere, enten de vet det eller ikke. De kjemper imot den nordiske rasens overlevelse.

  Om denne trenden fortsetter i 100 år til, som egentlig er lite tid i forhold til rasens eksistens, så skal jeg faen banne på at det ikke er mye igjen, om noe som helst.

 • Kim Larsen

  Om vi må stå på gatene dag inn og dag ut for og få folket til og forstå, så gjør vi det.

 • Vesperian

  Dette kan jeg slutte meg bak 100%!!!

 • Rolf Gunnar Rolfsson
 • Et viktig punkt!