Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Våre dyder

Våre dyder

1

IDEOLOGI Tor Bjørnsen skriver i denne artikkelen om den nasjonalsosialistiske kampen, og hvordan den også er en kamp om høyere verdier.

Som overbeviste nasjonalsosialister drives vi av våre moralske forpliktelser til vårt folk. Vi har med hjertet valgt den smale sti, i uselvisk oppofrelse og strid, fordi vi vet at det kreves av oss. At vi i troen på vårt folk reiser oss, og yter helhjertet kamp mot det felttog som yrker for vår endelige undergang.

De som har valgt å bære sitt folks skjebne på sine skuldre, har fulgt sitt indre blodskall. De har innsett at det høyeste gode på denne jord, er det som vårt blod nærer; en rikdom av uendelige dimensjoner, som binder deg sammen i et ubrytelig bånd med ditt folk. Gjennom dine forfedres bestrebelser kan du se kimen til ditt eget liv. I dine årer renner deres blod, som et vitnesbyrd på den livskamp de forrettet for deg. Som utallige slekter før deg, har deres arv gått fra ætt til ætt. Det er vår skyldighet å føre videre den skatt de har lagt i våre hender, for en dag er det vi selv som skal overrekke den til våre etterkommere. Du bærer en hellig arv innom deg. Glem aldri det.

For oss handler det om å nå en høyere bevissthet av oss selv. Å styrke våre karakterer slik at vi står bedre rustet mot de påkjenninger som venter oss. Å kultivere våre ferdigheter og evner. Å søke stadig nye høyder i fellesskap. Gjennom samarbeid kan vi utrette store bragder og bringe menneskeheten mot uante høyder, – om vi har vilje nok.

Vi skal ikke bare tale fagert om våre idealer, men med hele vårt vesen være et levende eksempel og forbilde for den fremtid vi kjemper for. Stå fram som en sannhetens fakkel, og vær den havn våre folkefeller fanget på stormfulle hav og lengter etter i sine hjerter. Vær den spire som vekker glød og fremtidstro, og veileder dem som fekter vilt i blinde.

Vi har forstått betydningen av at vi underordner oss. Kampen for en høyere sak fordrer at vi samler våre krefter hvor de gjør størst nytte. Det organiserte fellesskap viser seg i dag i Den nordiske motstandsbevegelsen. Samlet kan vi være den spydodd som behøves til vern om vårt folk i disse skjebnesvangre tider. Det finnes ingen kompromisser i vår strid for vårt folks tilværelse.

Gjør hver dag gjeldende som var det din siste. Overgi deg ikke til et liv med meningsløs livsnytelse, konsumering og selvrealisering. Løsriv deg fra disse forgjengelige båndene! Vi må våge å hengi oss til de offer som kreves av oss, i en tid hvor vår ætts fremtid vil besegles en gang for alle. Hvem er vel den som intet gjorde, den som intet gav, intet våget; den gang da det virkelig gjaldt. Hva skal du etterlate deg her i verden – hvordan vil du minnes, om enn i det hele tatt?

Vårt blod krever av oss at vi fyller vårt mål. Vår gjerning på jorden kan gi oss en mulighet til å leve evig. Valgene vi tar i livet kan utrette underverker, om vi vet å forvalte dem klokt. Sørg derfor for å gjøre hva du kan den stunden du har til rådighet her på jorden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

Tor Bjørnsen, hva om du skall bli født i ditt neste livet med andre blod? Hva skall du da gjøre? Blod og arv er selvfølgelig meget viktig, men det er JEGET som bestemmer, den står høyere enn blod og arv. Idealer som du snakker om stemmer fra åndelige verden som er fedreland for hele menneskeheten, og hvis du helt frivillig velger disse idealer og jeg velger også dem vi kan samarbeide, også i den tilfelle hvis vi har forskjellige blod i årene. Er det klart for deg eller ditt blod beruser deg?