Hjem Nasjonal kamp Vastarinta.com overtas av nye krefter i Motstandsbevegelsen

Vastarinta.com overtas av nye krefter i Motstandsbevegelsen

3

MOTSTANDSBEVEGELSEN I anledning at forbudet mot Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland trer i kraft tirsdag, føres nå driften av nettsiden over til finsktalende medlemmer bosatte i andre nordiske land.

Den 28. september meddelte lagmannsretten i Åbo at Den nordiske motstandsbevegelsen forbys i Finland. I morgen, tirsdag den 27. november, trer dommen i kraft og fra og med da vil driften av den finske nettsiden Vastarinta.com overtas av finsktalende motstandsmenn bosatte i andre nordiske land.

Med denne artikkelen vil Den nordiske motstandsbevegelsen rette en stor takk til samtlige skribenter, webdesignere og IT-teknikere for deres viktige arbeide med Vastarinta.com de seneste årene. Vi ønsker også lykke til fremover i den fortsatte kampen for vårt folks overlevelse, og håper at deres ferdigheter vil komme til nytte i andre sammenhenger.

Vastarinta.com vil fortsette som vanlig, med håp om å kunne opprettholde såvel kvalitet som kvantitet. Nettsiden vil rapportere om nyheter og publisere annet som er av interesse for finsktalende lesere rundt om i verden. Det kommer altså også i fremtiden å være mulig å lese siste nytt om Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i andre nordiske land, såvel som den nasjonale frihetskampen i Finland.

Som leser kommer du forhåpentligvis ikke til å påvirkes av disse forandringene. Kampen fortsetter!

Les også:
Den nordiske motstandsbevegelsen forbys i Finland

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Er det ikke mulig å opprette en avdeling i svenskspråklige Åland? De skal visst ha utvidet selvstyre i den delen av Finland.

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  Anonymsurfer
3 år siden

trur alle lover automatisk gjelder der og, di styrer sikkert økonomisk selv og kan sikkert ha egne lover. viss jeg er feil kan du gjerne vise meg

trackback
1 år siden

[…] – nettavisen til den nå forbudte finske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, som ble tatt over av medlemmer i Norden. Etter en omfattende rettsprosess ble den finske grenen til slutt forbudt den […]