Hjem Nasjonal kamp Vastarinta.com overtas av nye krefter i Motstandsbevegelsen

Vastarinta.com overtas av nye krefter i Motstandsbevegelsen

2

MOTSTANDSBEVEGELSEN I anledning at forbudet mot Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland trer i kraft tirsdag, føres nå driften av nettsiden over til finsktalende medlemmer bosatte i andre nordiske land.

Den 28. september meddelte lagmannsretten i Åbo at Den nordiske motstandsbevegelsen forbys i Finland. I morgen, tirsdag den 27. november, trer dommen i kraft og fra og med da vil driften av den finske nettsiden Vastarinta.com overtas av finsktalende motstandsmenn bosatte i andre nordiske land.

Med denne artikkelen vil Den nordiske motstandsbevegelsen rette en stor takk til samtlige skribenter, webdesignere og IT-teknikere for deres viktige arbeide med Vastarinta.com de seneste årene. Vi ønsker også lykke til fremover i den fortsatte kampen for vårt folks overlevelse, og håper at deres ferdigheter vil komme til nytte i andre sammenhenger.

Vastarinta.com vil fortsette som vanlig, med håp om å kunne opprettholde såvel kvalitet som kvantitet. Nettsiden vil rapportere om nyheter og publisere annet som er av interesse for finsktalende lesere rundt om i verden. Det kommer altså også i fremtiden å være mulig å lese siste nytt om Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i andre nordiske land, såvel som den nasjonale frihetskampen i Finland.

Som leser kommer du forhåpentligvis ikke til å påvirkes av disse forandringene. Kampen fortsetter!

Les også:
Den nordiske motstandsbevegelsen forbys i Finland

2
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
King LeonidasAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Er det ikke mulig å opprette en avdeling i svenskspråklige Åland? De skal visst ha utvidet selvstyre i den delen av Finland.

King Leonidas
King Leonidas

trur alle lover automatisk gjelder der og, di styrer sikkert økonomisk selv og kan sikkert ha egne lover. viss jeg er feil kan du gjerne vise meg