Hjem Nyheter Norden Vejdeland: «Alle forsøk på å stoppe oss vil mislykkes»

Vejdeland: «Alle forsøk på å stoppe oss vil mislykkes»

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den amerikanske terrorklassifiseringen av Den nordiske motstandsbevegelsen er et tegn på svakhet og vil ikke velte organisasjonen. Det mener motstandsbevegelsens leder Fredrik Vejdeland.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Fredrik Vejdeland.
Foto: Nordfront.

På Den nordiske motstandsbevegelsens nettsider skriver organisasjonens leder Fredrik Vejdeland om gårsdagens kunngjøring om at USAs utenriksdepartement klassifiserer Den nordiske motstandsbevegelsen og tre av dens representanter som terrorister.

Vejdeland peker blant annet på at det ikke ser ut til at EU og den svenske regjeringen vil gå samme vei som USA. «Alle, inkludert de som tok beslutningen, vet at Den nordiske motstandsbevegelsen ikke er en terrororganisasjon, men en fullt lovlig organisasjon som driver meningsdannende virksomhet», skriver han.

Videre påpeker Vejdeland at terrorklassifisering av alle som motsetter seg den globale verdensorden ikke er noe nytt, og at dette er et svakhetstegn fra Washington:

Den vestlige verdens liberale hegemoni er i dag på vei til å miste grepet ettersom det utfordres både av ytre krefter og egne folk som har mistet tilliten til regjeringene som i bakgrunnen styres av skjulte makthavere. Det liberale demokratiets plutokratier har de siste årene, som svar på denne gradvise oppvåkningen, vist sterke totalitære tendenser, stengt ned hele samfunn, forbudt opposisjon og ført både psykologisk og økonomisk krigføring mot alle som motsetter seg den skjulte maktelitens kyniske maktspill. Den folkemengde som ikke lenger har tillit til de globalistiske makthavere eller et smuldrende amerikansk imperium, vokser jevnt og trutt. I alt det kaoset som mange ser komme, er en gruppe som Den nordiske motstandsbevegelsen en kandidat til å få reell innflytelse og en kraft de vet de ikke vil være i stand til å kontrollere.

Avslutningsvis skriver Vejdeland at alle tidligere forsøk på å forby Den nordiske motstandsbevegelsen på ulike måter har feilet, og at dette heller ikke vil kunne stoppe organisasjonen. Ifølge Vejdeland har organisasjonen forberedt seg på alle eventualiteter for at kampen skal fortsette.

«Våre venner og kamerater, derimot, trenger ikke bekymre seg. Dere vet hva vi går for og at kampen vi fører er evig. Kampen den fortsetter!», skriver Vejdeland.

Les hele artikkelen på Motstandsbevegelsen.info.