Hjem Nyheter Norge Vektere angrepet av guttegjeng – kastet flasker og slo med stein

Vektere angrepet av guttegjeng – kastet flasker og slo med stein

FOLLO: Politiet søkte med helikopter og store styrker etter en guttegjeng som gikk til angrep på to vektere på Trollåsen i Oppegård kommune mandag kveld.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Mandag kveld forsøkte to vektere å forhindre en guttegjeng fra å tenne på en vedstabel utenfor en IBM på Trollåsen i Oppegård kommune. Ifølge operasjonsleder i Follo politidistrikt, Svein Walle, skal guttene ha blitt aggressive.

– Da guttene ble forsøkt bortvist startet de først med å kaste flasker og pinner mot vekterne, forteller operasjonslederen til NRK.

Etter dette skal håndgemeng ha oppstått og en av vekterne ble slått i hodet med en stein. Den andre flyktet fra stedet i bil. Ifølge Walle skal vekteren som ble slått i hodet med stein, ha blødd fra hodet da politiet ankom stedet.

– Han er skadet, men vi vet foreløpig ikke hvor alvorlig. Vekterne er sendt til sykehus, forteller Walle.

Etter hendelsen satte politiet inn store styrker for å lokalisere gjerningsmennene. Både helikopter og forsterkninger fra Oslo ble tatt i bruk.

Vitner til hendelsen beskrev gjerningsmennene som minst seks gutter mellom 12 og 20 år. Gjerningsmennenes etnisitet er ikke beskrevet.

Kilde:

Vektere slått med stein og flasker