Hjem Nyheter Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter

Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter

USA Den velkjente Antifa-gruppen som sto bak opptøyene i forbindelse med ytringsfrihetsmarkeringene i Berkeley skal ha tilknytning til den pedofile lobbygruppen NAMBLA.

Ifølge The Daily Caller er det koblinger mellom amerikanske antifascister og en pedofiligruppe.

I den lille byen Berkeley i California har det det siste året blitt avholdt en rekke markeringer av konservative, libertarianere og tilhengere av president Donald Trump. Den siste i rekken var en ytringsfrihetsmarkering, der en gruppe antifascister mislyktes i sine forsøk på å ødelegge markeringen, ettersom de kastet røykbomber i motvind og dermed selv ble nødt å ta bena fatt.

Den samme antifascistiske grupperingen sørget også for at den konservative forfatteren Ann Coulter nylig måtte kansellere et foredrag som var planlagt avholdt på byens universitet.

Samtlige markeringer i Berkeley har blitt rammet av voldelige ytringsfrihetshatende venstreekstremister. Disse ekstremistene rapporteres å ha blitt organisert av en Antifa-gruppe med det orwellske navnet «Koallisjonen for å forsvare kvotering, integrering, innvandrerrettigheter og kampen for likestilling med alle tilgjengelige midler», også kjent som By Any Means Necessary (BAMN).

Det er nå blitt avslørt at gruppen har nære bånd til den amerikanske pedofili-lobbygruppen North American Man-Boy Love Association (NAMBLA), som kjemper for voksne menns rett til å ha seksuell omgang med unge gutter. NAMBLA bedriver sin virksomhet i utkanten av den amerikanske homolobbyen, og deltar ofte i diverse Pride-parader, og kan i Sverige sammenlignes med den nå offisielt nedlagte Pedofile arbeidsgruppen i RFSL.

Den amerikanske nyhetssiden The Daily Caller, grunnlagt av den populære nyhetskommentatoren Tucker Carlson, har kommet over dokumenter fra BAMN som viser at organisasjonen ble grunnlagt av personer som både sympatiserer med og/eller har medlemskap i NAMBLA.

BAMN rapporteres å være stiftet av den Detroit-baserte marxist-organisasjonen Revolutionary Workers League (RWL). Organisasjonen er beskrevet av NAMBLA selv som «en trotskist gruppe basert i Detroit-området. RWL støtter homoseksuelle rettigheter generelt og NAMBLA spesielt», i sammenheng med at RWL deltok på en konferanse om pedofili tilrettelagt av NAMBLA.

Under konferansen skal RWL ha fremmet fire forslag, som deretter ble vedtatt som en del av NAMBLAs prinsipprogram:

  • Oppheve alle aldersbaserte portforbud. (I USA kan lokale myndigheter innimellom innføre såkalte curfews, med andre ord offisielle forbud mot å være utendørs etter et bestemt klokkeslett. Som regel er disse forbeholdt mindreårige, juvenile curfews, red. anm.)
  • Barn skal ha rett til å initiere «skilsmisse» fra sine foreldre.
  • Senke stemmerettsalderen samt utvide stemmeretten til retten til også å holde folkevalgte tillitsverv for all politisk aktiv ungdom.
  • Barn og unge må imøteses med en ikke-moralsk, detaljert, sekssualpositiv – inkludert positivt syn på homoseksualitet – seksualundervisning som inkluderer opplæring i sikker sex. Kondomer, latexbeskyttelse og prevensjon i passende mindre størrelser må distribueres i alle skoler.

RWL kom altså senere til å grunnlegge Antifa-gruppen BAMN som har kjempet hardt for å slå ned på ytringsfriheten, spesielt sør-vest i USA.

Trykk på bildet for å forstørre.

En av organisasjonens grunnleggere, Eileen Scheff, var både aktiv i RWL og tidligere i NAMBLA. Under en NAMBLA-pressekonferanse ba hun om at «heksejakten» på pedofile må ta slutt.

— Media og politiet har gjort NAMBLA til en hoggestabbe fordi organisasjonen står for de unges rett til å ha samtykkende sex med hvem de vil, skal hun ha sagt under pressekonferansen.

The Daily Caller har gjentatte ganger forsøkt å nå BAMN og Eileen Scheff, men uten å lykkes.

Kilder:
Välkänd Antifa-grupp kopplas till pedofilaktivister
Documents Tie Berkeley Riot Organizers To Pro-Pedophilia Group, NAMBLA