Hjem Nyheter Norden Velkjent venstreekstremist pågrepet med gatestridsvåpen

Velkjent venstreekstremist pågrepet med gatestridsvåpen

4

VENSTREEKSTREMISTER Den velkjente venstreekstremisten Joel Bjurströmer Almgren er mistenkt for grov overtredelse av knivloven samt våpenlovbrudd, etter at han ble pågrepet med en form for kniv og pepperspray i Stockholm.

Den venstreekstreme gateterroristen Joel Bjurströmer Almgren og kniven han bar på. Foto: Svensk Politi

Den velkjente venstreekstremisten Joel Bjurströmer Almgren har blitt arrestert mistenkt for grov overtredelse av knivloven og våpenlovbrudd. Det var den 12. desember da noen ordensvakter observerte Bjurströmer Almgren på bussterminalen ved Slussen i Stockholm.

I politirapporten står det at han oppførte seg «avvikende og bråkete». Under en kroppsvisitering ble det funnet en pepperspray og en kniv, som ifølge politiet ble bedømt å være «av særskilt farlig art».

– Det var en liten kniv, et gatestridsvåpen. En type man holder mellom fingrene når du gjør en knyttneve, så du kan slå med den. Den sammen med en pepperspray kan bli riktig farlig. Spraye, og deretter slå med kniven, forteller en av ordensvaktene.

I politirapporten beskrives ærendet videre:

Kniven er av den sorten at man har den i neven med knyttet hånd så stikker eggen ut mellom fingrene. Almgren ble påtruffet på bussterminalen ved Stadsgården 1, som er almen plass, der det ved aktuell tid befant seg et flertall mennesker.

Joel Bjurströmer Almgren tilstår begge lovbruddene.

Kärrtorp

Venstreekstremisten har en lang liste med punkter i belastningsregisteret. Han er fra før dømt for blant annet voldsomt opprør, mishandling, brudd mot knivloven og drapsforsøk.

Det sistnevnte forbrytelsen ble begått under opprøret i Kärrtorp 2013, da venstreekstremisten knivhogg et medlem i daværende Svenska motståndsrörelsen, i ryggen. Han ble i 2014 dømt til 6,5 år i fengsel for drapsforsøk, trusler og voldsomt opprør.

Joel Bjurströmer Almgren var også en lederskikkelse i den voldelige og venstreekstreme gateterrorgrupperingen Revolusjonære Fronten, som nå er nedlagt. Han har tidligere vært sammen med venstreekstremisten Annika Lundmark, som opplysningsmediet Avmaskerat har skrevet om.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Et lærebokeksempel på et undermenneske. Når det er sagt er det helt vanvittig at vi i det hele tatt har knivlover. Som om kriminelle, rasefremmede og annet pakk bryr seg om slike lover. I feks Østerrike er det så vidt jeg vet ingen lover mot å bære kniv (stort sett) hvor som helst. De slakter ikke hverandre på gaten av den grunn.

Zero
Zero
Svar til  JudasGarSviker
1 år siden

Enig, syns det burde vært lovlig for enhver å bære kniv hvis de vil. Tenk hvor mange voldtektsofre kunne ha unngått å bli offer hvis de hadde hatt *noe* å kjempe tilbake med.

N.S
N.S
1 år siden

Venstreorienterte blir tatt med buksene nede støtt og stadig, media og politikere holder kjeft. Men så fort en nasjonalist henger opp et klistremerke så snakker de om ekstremisme, terror og forbud. Jævla bakvendtland.

trackback
1 år siden

[…] også: Velkjent venstreekstremist pågrepet med gatestridsvåpen Venstreekstremisten Samuel Redin forsøkte å drepe eldre med hammer DØMT: Venstreekstremist får […]