Hjem Nyheter Venezuelas Maduro: «Jeg vil ikke bli husket som en svak landsforræder»

Venezuelas Maduro: «Jeg vil ikke bli husket som en svak landsforræder»

2

VENEZUELA Venezuelas president Nicolas Maduro nekter å vike seg for amerikansk ledet globalisme. Han vil nemlig ikke bli husket som en svak landsforræder.

Venezuelas president Nicolas Maduro blir for øyeblikket utsatt for hardt press og subversiv virksomhet, med det mål å få den vestlig støttede Juan Guaidó til å ta over makten i landet. Frihetskamp har blant annet skrevet om harde amerikanske sanksjoner, trusler om militær intervensjon og diplomatiske kuppforsøk.

I et intervju med russiske RT forteller Maduro at han ikke kommer til å gi seg.

– En sak vet jeg sikkert. Jeg kommer ikke til å bli husket som en landsforræder, som en svak mann som svek sitt historiske oppdrag og forrådte sin nasjon.

Maduro kritiserer også de som anklager ham for å være en diktator.

– Det fins ikke noe mangel på valg i Venezuela, de seneste 20 årene har vi holdt 25 valg, sa presidenten som vant presidentvalget i 2018, etter at opposisjonen boikottet valget.

Han forteller videre at han ikke tror at USA kommer til å invadere Venezuela, noe de har truet med å gjøre. Videre sier han at den virkelige anledningen til den pågående aggresjon mot hans regjering er landets naturressurser, og da spesielt de rikelige oljereservene.

Venezuela anklages også for at millioner av landets innbyggere har forlatt landet – visse mener at så mange som ti prosent har emigrert – men Maduro derimot mener at dette er sterkt overdrevet.

Les også:
Venezuela: «Angriper USA får de et nytt Vietnam»
Trump utelukker dialog med Maduro – men ikke militærintervensjon
Populistiske Italia støtter ikke regimeskifte i Venezuela
Stormakter motsetter seg USAs tenkte kupp i Venezuela
Hugo Chávez

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Geir
Geir
3 år siden

Ser ut som at globalistene jobber flittig med å forsøke å plassere sine menn på toppen i enhver nasjon. USA har lenge blitt brukt som fotsoldater for den jødiske elite. Trump har også vist seg å knele for deres makt, selv om han til tider har gjort ting som har erget dem. Støtt aldri ledere som er i lomma på jødene.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

JewSA og sulten etter Olje.