Hjem Nyheter Globalt Venstreaktivist forbundet med George Soros regisserer Greta Thunberg

Venstreaktivist forbundet med George Soros regisserer Greta Thunberg

13

GLOBALISME Greta Thunberg opptrer stort sett aldri uten venstreaktivisten Luisa-Marie Neubauer, ungdomsambassadør for George Soros’ globalistorgan ONE Foundation, ved sin side.

Bildekollasje: Bakom kulisserna.

Det er nettavisen Bakom kulisserna som avslører identiteten til den 23 år gamle kvinnen som nesten alltid synes ved klimaaktivisten Greta Thunbergs side. Kvinnen heter Luisa-Marie Neubauer og en venstreekstrem aktivist fra Tyskland som er ungdomsambassadør for George Soros’ lobbyorganisasjon One Foundation.

Neubauer er også medlem i Alliance 90, De gröna, Gröna ungdomerna; tre tyske venstreorganisasjoner som bruker klimaaktivisme som unnskyldning for å fremme globaliseringen av samfunnet.

Nesten overalt hvor Greta opptrer offentlig rundt omkring i verden synes Neubauer ved hennes side. I oppdraget fra ONE Foundation inngår blant annet å være mentor og taleskriver for Greta, skriver Bakom kulisserna.

Ifølge nettsiden ONE.org ble ONE Foundation startet på begynnelsen av 2000-tallet av Microsoft-grunnleggeren Bill Gates og popartisten Bono. Da gikk organisasjonen under navnet DATA og hadde som uttalt formål «å bedre informere amerikanerne om ekstrem fattigdom rundt omkring i verden».

Med økonomisk hjelp fra blant annet George Soros vokste DATA og ble etterhvert slått sammen med flere andre globalistorganisasjoner for å danne ONE, som nå fungerer som en politisk aktivistgruppe med formål å oppnå flere «globale mål».

Den jødiske milliardæren George Soros ligger også bak andre globalistiske lobbyorganisasjoner. For et par år siden pumpet han inn tilsvarende 146 milliarder kroner fra sin private formue til «veldedighetsstiftelsen» Open Society Foundations, som han etablerte i 1979 og hvor han selv er formann.

Milliardærens «filantropiske» arbeid har hovedsakelig vært rettet mot å svekke de hvite majoritetsbefolkningenes stilling i Europa og USA, for eksempel gjennom å sponse ikke-statlige organisasjoner som frakter frasefremmede over Middelhavet, blåse opp under raseopptøyer samt ved å finansiere den anti-hvite stiftelsen Expo.

At det er Soros’ globalistiske krefter som også ligger bak Greta Thunbergs enormt oppblåste klimakampanje forklarer hvorfor en 16 år gammel skolestreiker kan få slik global og uproporsjonert stor oppmerksomhet i massemedia samt tilgang til alle verdens ledere, skriver Bakom kulisserna.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros | Frihetskamp.net
2 år siden

[…] også: Venstreaktivist forbundet med George Soros regisserer Greta Thunberg George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations Soros-nettverk i Brussel […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Intet i denne verden skjer tilfeldig, og slett ikke «fenomenet» Greta Thunberg, som en utviklingshemmet autist/asperger, umulig kan ha regissert sin egen person til å oppnå status som «klimadronning» og – for noen – en messiasskikkelse og profet om verdens snarlige undergang. Hennes «handlers» har en agenda, og den er ikke vennligsinnet overfor den hvite mann, som har skapt alle verdier av betydning, historisk og i vår tid.

Steinar
Steinar
2 år siden

Ja, noen måtte jo hviske i øret hennes hva hun skal si.

Hanne
Hanne
Svar til  Steinar
2 år siden

Hjernevasking av barn er et kjent fenomen blant disse venstreradikale menneskene. Flere bruker barn for å fronte sin idelogi og ståsted. Jeg syntes personlig det er på grensen til barnemishandling og bør slås hardt ned på senere. Barn og politikk skal ikke blandes.

tony
tony
2 år siden

fikk nok feil diagnose ser mer ut som hun har down syndrom
akkurat som Stefan Löfven mulig dem er i slekt.

Hanne
Hanne
Svar til  tony
2 år siden

Er like mye i mot hva Greta står for. Men å synke ned på barnehagenivå er idiotisk. Hold det i det minste saklig. Husk at det er snakk om et barn.

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Hanne
2 år siden

Enig med Hanne. Å snakke sånn om barn er under den standard nasjonale bør leve opp til. Om vi oppfører oss sånn, så skyver vi folket fra oss med god grunn! Det er vi som må vise moral i disse oppløsningstider. Og Löfven har ikke Downs syndrom, men er en person som helt bevisst fører sitt folk i avgrunnen. Fienden er ikke tilbakestående, men er utspekulert og dødelig!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Forbauser meg ikke. Jenta er så åpenbart opplært til og spy ut søppelet hun kommer med.

«Dont mind the (((man))) behind the curtain»

Hanne
Hanne
2 år siden

Får vondt av Greta. Hun er offer for omsorgssvikt og grov mobbing. At foreldrene hennes har gjort hun en skyteskive i det offentlige er horribelt.
Et barn skal ikke fronte galskapen.

Har sett flere venstreradikale ta med seg sine barn på markeringer. Jeg blir personlig bekymret.

Marius
Marius
Svar til  Hanne
2 år siden

Ja, helt horribelt at marxistene til enhver tid skal ungene til livs.
La barn være barn!

Hanne
Hanne
Svar til  Marius
2 år siden

Ja, Marius. Det er en skremmende utvikling.

trackback
2 år siden

[…] elevene å streike for klimaet, på oppfordring fra det 16-årige verdensberømte klimaorakelet Greta Thunberg via hennes nettverk «Fridays for […]

Marius
Marius
2 år siden

Et uskyldig barn som lider en grusom omsorgssvikt. Unner ingen barn denne slags utnyttelse og hjernevask.