Hjem Nyheter Venstreekstrem antifa-terrorist skutt og drept i USA

Venstreekstrem antifa-terrorist skutt og drept i USA

3

VENSTRETERROR En venstreekstrem antifa-terrorist ble skutt og drept etter at han angrep et føderalt fengsel i USA lørdag morgen.

Willem Van Spronsen. Foto: Komo news.

Det var på lørdag morgen lokal tid at en venstreekstrem antifa-terrorist angrep et føderalt immigrant-fengsel i Washington, USA, med brannbomber og et gevær.

Mannen har blitt identifisert som den 69 år gamle Willem Van Spronsen.

Ifølge politiet kom fire politimenn til åstedet hvor Van Spronsen hadde satt fyr på et kjøretøy og forsøkte å antenne en stor propantank og sette fyr på bygninger. Politiet ropte til mannen og avfyrte skudd. Van Spronsen ble funnet død på åstedet like etter.

– Han kastet disse tingene på bygningen for å sette den i brann. Det gikk ikke, det er en betongbygning, sa politioffiser Loretta Cool fra Tacoma-politiet.

«Aktivister» sa senere at Van Spronsen ikke forsøkte å sette bygningene i brann, men deportasjonsbussene på den andre siden av veien, rapporterer Komo news.

Ifølge en venn av Van Spronsen var han anarkist og antifascist, og at hun og andre av Van Spronsens venner hadde mottatt et adjø-brev og et «manifest» i posten.

I 2018 ble Van Spronsen arrestert etter at han hadde angrepet en politimann under en demonstrasjon ved immigrant-fengselet. Han ble tatt med en teleskopbatong og foldekniv i lommene. Van Spronsen erklærte seg skylding i tiltalen om å forhindre politiet og fikk en betinget fengselsstraff.

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JudasGarSvikerEspen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Espen

«Han kastet disse tingene på bygningen for å sette den i brann. Det gikk ikke, det er en betongbygning, sa politioffiser Loretta Cool fra Tacoma-politiet.»

Haha

Espen
Espen
JudasGarSviker
JudasGarSviker

Hasta la vista antifascista.