Hjem Nyheter Europa Venstreekstrem borgermester hykler over datterens nye innvandrer-kjæreste

Venstreekstrem borgermester hykler over datterens nye innvandrer-kjæreste

5

ITALIA En venstreekstrem borgermester som til daglig «elsker masseinnvandring og raseblanding» er nå sjokkert og sint over datterens nye kjæreste, en rasefremmed innvandrer.

Den 32-årige datteren sendte et brev til en nasjonal avis for å fortelle sin historie om sitt nye forhold, samt hennes mors uventede reaksjon på dette. Hennes mor Margherita Scarpellini, en venstreradikal borgermester i Monte San Savino, likte nemlig ikke at hennes egen datter skulle involvere seg med en «flyktning».

— Hun sa at jeg var en syk person, at svarte fortjente bare medlidenhet, at hun skulle ha arrestert meg, at han bare var med meg for penger, forteller datteren til avisen.

Borgermester Scarpellini, som til daglig taler varmt om masseinnvandring og raseblanding i Europa ønsker tydeligvis ikke at dette skal komme for nært henne selv, og absolutt ikke at hennes egen datter skulle innlede et forhold med en av disse «flyktningene».

Kilde:
Italy: Socialist mayor loves diversity until her daughter falls in love with “migrant”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas H
Andreas H
5 år siden

man får som man sår.

Einar
Einar
5 år siden

Disse politikere og personer som snakker så varmt om masseinnvandring skulle åpnet sine egne hjem og tatt imot så mange de har plass til å fylle opp der.
Slottet ville også kunne blitt et fint asylmottak. Så kan vi se hvor lenge de hadde følt seg tilfreds og trygge.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Så lenge det er kulturmarxister det går ut over så er det helt greit for meg.

s.h.
s.h.
5 år siden

DOBBELTMORALISMEN er stor blant politikere!

Velden
Velden
5 år siden

Det viser agendaen til Venstre, hvor det er alle andre som skal degenereres slik at vanskapningene i Venstre kan fremstå som de eneste verdige. Alle andre kan dø ut for hva de bryr seg med, kun seg selv. Lure de skuelystne bort fra analyse på selv er de eksperter på. Total ansvarsfraskrivelse ved uendelig problemfiksering. Fullstendig lukket for løsninger, oftest markert som ekskluderende løsninger. De prater vel egentlig om seg selv hvor de ikke bare føler seg utelukket og små her i verden, men har utviklet strategi deretter. Lært godt av deres bestevenner som driver akkurat samme taktikk, israel. Og… Les mer »