Hjem Nyheter Venstreekstrem komiker pekes ut som pedofil

Venstreekstrem komiker pekes ut som pedofil

3

PEDOVENSTRE Den svenske komikeren Martin Soneby driver selskapet sitt sammen med en straffedømt pedofil, melder Dumpen.se.

Venstreekstremisten Martin Soneby driver produksjonsselskapet sitt AMK-Studios AB sammen med en straffedømt pedofil. Dette melder Dumpen.se, en nettside som kartlegger pedofile i Sverige.

Ifølge Dumpen skal mannen være en de tidligere har konfrontert. Han er blant annet dømt for oppbevaring av barnepornografi og overgrep på barn.

Anledningen til at Dumpen valgte å undersøke Soneby og hans selskap er at det i hans podkast har forekommet kritikk av Patrik Sjöberg, en av dem bak Dumpen, samt vitser om pedofili.

Blant annet var det vitser som «Ulempen med pedofili er at Patrik Sjöberg dukker opp» og «Fordelen med pedofili er at det er så jævla deilig».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
7 måneder siden

Når man ser på de venstreekstremister som står og hyler mot oss, ja, bare ved ett første øyekast, så forstår man at dette ikke er helt friske mennesker. Disse mennesker er imot oss fordi vi er en trussel mot deres syke lyster og ideer.

J.H
J.H
7 måneder siden

Om en nasjonalsosialist hadde skrevet noe lignende om venstreekstreme som det han har skrevet på Twitter der, da hadde det blitt politisak.

J.H
J.H
7 måneder siden

En etter en kommer våre motstandere frem som pedofile. Det føles godt å vite at man selv står på rett side.