Hjem Nyheter Norden Venstreekstremister drev fremmedspråklig folkeopplysning

Venstreekstremister drev fremmedspråklig folkeopplysning

6

SVERIGE Samtidig som Motstandsbevegelsen driver valgkamp bruker venstresiden sine krefter på rekruttere utlendinger til å stoppe det frie ordet.

Det var under valgkamparbeid i den svenske byen Boden den 7. april at aktivister fra Motstandsbevegelsen fikk øye på et par «antirasister» som litt lengre borte delte ut flyveblader til forbipasserende. Nysgjerrig på deres politiske budskap fikk aktivistene tak i et flyveblad som deretter ble delt på svenske Rede 6 sin Twitter-konto.

Det at venstresiden nå må se seg nødt til å oversette sine flyveblad til fire fremmede språk for å få gjennomslag for sitt budskap er et tydelig tegn på de ikke lenger har særlig mye støtte blant vanlige svensker, og at de totalt har gitt opp arbeiderklassen de hevder å representere til fordel for innvandrere og andre minoritetsgrupper.

Aktivister fra Motstandsbevegelsens kan på sin side rapportere om høy interesse for organisasjonen blant byens innbyggere og at flyvebladene gikk fort unna. Kommunen er forøvrig en av flere plasser hvor Motstandsbevegelsens stiller opp i det svenske valget til høsten. Motstandsbevegelsens kandidat i Boden heter Bo Nilsson og er en veteran fra det nasjonale miljøet som i sin tid var med på starte opp Sverigedemokraterna.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Når NMR kommer til makten skal alle venstre-extremister deporteres til shitholecountries i Midtøsten uten retur. En passende straff .

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

– Enig!

Disse hvite folkesvikerne av noen snyltere ender nok opp som albinosuppe hele hurven der nede hos de rasefremmede «kompisene» sine. En rettferdig straff for å ha tynet den norske arbeiderklassen i alle år.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Yes. Det er jo den slags tilstander dem skriker etter å få.
Da kan vi også la dem få det .

Tom
Tom
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

personlig håper jeg på lyktestolpen. Og med det mener jeg at de ser lyset 😉

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Tom
4 år siden

Dem skimter lyset på lyktestolpen og tror det er sola .

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Rød-strømpene tyr til desperate tiltak for å øke antall ignorante undermennesker under sin ynkelige banner.
Uff, flaut!

Ignorant pakk er siste sort.

Jeg håper de får på plass vertfall 50 ID-løse her, men de kunne forsåvidt hatt med seg 5000 aom det så var, ingenting kan stå imot vår massive kolonne av frontkjempere!

1.mai blir i alle tilfeller vår dag og vi kommer til å skrive historie med disse 2 demonstrasjonene.

Nordisk revolusjon!