Hjem Nyheter Venstreekstremist arrestert for barnevoldtekt – la ut fantasier på Twitter

Venstreekstremist arrestert for barnevoldtekt – la ut fantasier på Twitter

VENSTREEKSTREMISME Den kjente amerikanske venstreekstremisten Noah Madrano har blitt arrestert, mistenkt for å ha voldtatt et barn etter at en jente forsvant. Han har også fantasert om barnevoldtekt på Twitter.

Venstreekstremisten Noah Madrano .

Den amerikanske venstreekstremisten Noah Madrano er programleder for det venstreorienterte radioprogrammet KBOO i USA og har forbindelser til Antifa. Venstreekstremisten er nå arrestert for menneskesmugling og voldtekt av barn.

Det dreier seg om en 13 år gammel kanadisk jente som ble meldt savnet 24. juni etter at hun ikke kom hjem fra skolen på ettermiddagen. Jenta ble funnet omtrent en uke senere på et hotellrom i Oregon City.

Aktor fra Clackamas County forteller at Madrano skal ha groomet jenta på internett i mer enn ett år før hun ble bortført. Han skal også ha truet med å drepe jenta og «voldta den døde kroppen hennes», ifølge aktor.

Voldtektsfantasier på Twitter

Før kidnappingen av jenta skal Madrano ha delt sine voldtektsfantasier på Twitter og YouTube. Så sent som i januar skrev Madrano:

«Jeg legger min lille kuk i små barnehender og munner for å få den til å se større ut enn den er». Twitter-kontoen hans har kun likt et innlegg fra en annen person som skrev: «Nå kan vi bare innrømme at vi synes det er kult når folk voldtar små barn».

På sin YouTube-konto har Madrano også laget en spilleliste kalt: «Videoer med tenåringer som bokstavelig talt blir voldtatt». Det finnes bare én video igjen, en musikkvideo med Marilyn Manson der skuespillerinnen Rachel Evan Wood senere har hevdet å ha blitt voldtatt.