Hjem Nyheter Venstreekstremist fikk smake sin egen medisin – blir fremstilt som offer av...

Venstreekstremist fikk smake sin egen medisin – blir fremstilt som offer av løgnpressen

USA En kvinnelig venstreekstremist fikk et hardt møte med virkeligheten etter å ha deltatt i voldelige konfrontasjoner med politiske motstandere. I løgnpressen blir hun fremstilt som et uskyldig offer.

https://www.youtube.com/watch?v=H53NdJIux2s

Det var under en voldelig konfrontasjon mellom Trump-tilhengere og medlemmer av den voldelige organisasjonen Antifa i universitetsbyen Berkley i California at en kvinnelig venstreekstremist og radikal feminist fikk en knyttneve i ansiktet. Hendelsen har fått mye oppmerksomhet på Internett og har ført til mye debatt, spesielt med tanke på parallellene til hendelsen der den amerikanske nasjonalisten Richard Spencer ble angrepet under et TV-intervju.

I motsetning til det helt uprovoserte bakholdsangrep på Spencer, som ble hyllet av både venstreekstremister og massemedia verden over, har den lokale løgnpressen ikke overraskende prøvd å fremstille kvinnen som et uskyldig offer. Løgnpressen utelukker totalt det faktum at kvinnen skal ha skrevet på sosiale medier før hendelsen at hun hadde planer om angripe politiske motstandere, at det finnes opptak av kvinnen under demonstrasjonen der hun blant annet forsvarer bruk av politisk vold, og at hun på eget ansvar oppsøkte konflikter under sammenstøtene.

Det som også gjør saken svært interessant er at hendelsen har ført til en hel del kognitiv dissonans blant radikale feminister på venstresiden ettersom det ifølge feministisk dogma er slik at kvinner er akkurat like sterke som menn og derfor skal behandles aldeles likt. Et dilemma har derfor oppstått: Skal feministene spille offer og dermed gi etter for argumentene for biologiske forskjeller mellom kjønnene, eller skal de fortsette å oppfordre til vold mot meningsmotstandere og risikere å få grisejuling av fysisk sterkere menn?

Se den politiske kommentatoren Matt Christiansen oppsummere saken nedenfor: