Hjem Nyheter Norge Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann

Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann

17

ARENDAL Da SIAN skulle holde stand i Arendal, lørdag morgen, dukket som vanlig motstandere av ytringsfriheten opp for å bråke. En av venstreekstremistene forsøkte å kaste et lysrør mot SIAN, men traff nesten en politimann istedet.

Ettersom SIAN ikke fikk tillatelse til å holde stand under den politiske uka Arendalsuka, etter press fra Arbeiderpartiet, bestemte de seg for å holde stand i Arendal sentrum, sist lørdag morgen.

Som vanlig mobiliserte motstandere av ytringsfriheten seg, med den intensjon å lage bråk. Kommunister fra Tjen Folket hadde møtt opp med rundt 10 «mann» og en fane hvor det stod «antifascisme er selvforsvar». Som kjent er så mener venstreekstremister at ethvert angrep på dem de selv anser som rasister/fascister/nazister, m.m, er å betrakte som selvforsvar.

En av venstreekstremistene tok seg inn i et bygg på Kanalplassen, som er under rehabilitering. Herfra skal han ha kastet et lysrør ned mot SIANs stand, men rakk ikke langt nok frem. Istedet var det centimetre fra å treffe en politimann.

Kommunisten ble raskt anholdt av politiet. I tillegg til kommunisten skal også en somalier ha blitt arrestert.

Les også:
Rådet for Arendalsuka vingler igjen – kneler for partikritikk
Venstreekstremister gikk til fysisk angrep på SIAN og politiet
SIAN-medlemmer i bråk med AFA-pakk på McDonald’s
AFA-pakk gikk til angrep – fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

Som alltid er det venstreekstremister som starter bråk.

https://www.nordenstil.no/leftwing/

Lena Andreassen
Lena Andreassen
Svar til  Johan G
3 år siden

Det er alltid de som er voldelige og starter bråk. Alltid Det gode hatet .

Espen
Espen
3 år siden

Vet ikke hvordan politiet er der, men av erfaring hvordan politiet opptrer så synes jeg nesten det var litt synd at ikke lysrøret traff politimannen. Kanskje politiet da hadde våknet opp litt for venstreekstremistenes herjinger.

Richard
Svar til  Espen
3 år siden

Politiet er nok ganske så klare over hvor det brenner. Problemet ligger i deres mandater, altså regjeringens instruks.

Anders Bruun Andersen
Anders Bruun Andersen
3 år siden

Hvorfor dele nyheter fra presse dere vil utslette ? Dnmr er jo ikke fan av ytringsfriheten. Kun det som gagner dere.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Anders Bruun Andersen
3 år siden

Hvilken presse er det vi vil utslette? Og hva får deg til å tro at vi ikke er fan av ytringsfriheten? Motstandsbevegelsen har utallige ganger utfordret meningsmotstandere til debatt, men som kjent er så mangler våre meningsmotstandere helt argumentasjon og har tapt enhver debatt de har forsøkt seg på. Kanskje derfor de ikke ønsker å gi oss en plattform til å tale 😉

Nå er det ikke vi som går i spissen for fjerning av ytringsfriheten! Det er nok våre meningsmotstandere.

Anders Bruun Andersen
Anders Bruun Andersen
Svar til  Roy Vey
3 år siden

Men du har åpenbart ikke lest dnmr sin partipolitikk ?

Einar
Einar
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Men de som dere kaller «motstandere av yttringsfriheten» har ingenting imot at SIAN eller Dnmr får si sin mening (de fleste av dem). Det de har noe imot er meningene til SIAN og Dnmr, og det må de få lov til. Det er helt feil å kalle noen for «motstandere av yttringsfriheten» eller si at noen bruker sensur, mens Dnmr samtidig selv prøver å nedkjempe og hindre spredning av det Dnmr og SIAN kaller «fake news» og venstreektremisme. Det skal sies at jeg har ikke jeg satt meg spesielt inn i verken SIAN eller Dnmr sin politikk, jeg har bare… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Einar
2 år siden

Sist jeg sjekket fikk ikke noen av dem holde stand på Arendalsuken. Mens Motstandsbevegelsen flere ganger har oppfordret meningsmotstandere om å stille opp på deres plattformer.

Potensiell Venstreekstremist
Potensiell Venstreekstremist
3 år siden

Bullshit!!! Var tilstede- ingen politimann ble nær truffet da lysrøret falt i bakken, og om det var en «venstreekstremist» – eller en av de hjerneskadde støttespillerne deres i SIAN o.l. som vi definerer som høyreekstremister, som de henta ut fra bygget er uvisst! Like mye tull fra dere som fra politikerne , og lokalmedia!

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Potensiell Venstreekstremist
3 år siden

Lokalmedia skriver det, SIAN skriver det… og jeg skal liksom tro på deg «potensiell venstreekstremist»?

Richard
Svar til  Potensiell Venstreekstremist
3 år siden

Virker heller som du er butthurt ettersom enda en av dine meningsfeller ble arrestert og dere ikke fikk sørget for at apellen ble sabotert.

Lena Andreassen
Lena Andreassen
Svar til  Potensiell Venstreekstremist
3 år siden

Bullshit? Jeg var også tilstede med mitt kamera ,jeg stod rett innenfor sperringen ,jeg har bilder av lysstoffrørene som ble kastet ,de var faktisk nær ved å treffe politimannen. Det var en fra venstresiden som ble tatt . Jeg kjente han igjen . .. Det er aldri bråk med oss . Men ytterste venstre derimot . Skam dere !

Einar
Einar
Svar til  Lena Andreassen
2 år siden

er du helt sikker på at du kjenner igjen mannen? har du noen bilder, videoer eller andre kilder som kan bevise at du har sett denne mannen før? Jeg bare spør. Om du har bilder/videoer av lysrørene har ingenting å si. Hvis du bare har bilde av lysrørene beviser det verken at det var en såkalt «venstreekstremist» som kastet dem, eller at de nesten traff, evt. traff en politibetjent. Å si at det aldri er bråk med dere på ytterste høyre er feil. Senest idag (3. August 2019) ble 3 menn fra Dnmr tiltalt for hatkriminalitet. Jeg mener sammtidig på… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Einar
2 år siden

Jeg antar hun vet hva hun snakker om ettersom hun selv var der. Selv har jeg sett gjerningspersonen på bilde bli pågrepet av politi.

Ellers vil jeg vel ikke akkurat kalle det å henge opp bannere som «bråk». Det får da være måte på hvor lite vi skal måtte foreta oss før det blir ansett som «bråk».

https://www.nordenstil.no/leftwing/

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Typisk kommunister å vende opp ned på ting: «angrep på nazister er alltid selvforsvar», mener de. Men når deres meningsmotstandere møter deres angrep og irettesetter dem, da er det ikke like fullt gøy lenger. Da sutres det, og da er plutselig selvforsvar blitt til angrep.

Roar
Roar
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Kan du definere «irettesette» litt nærmere i denne konteksten? Takk:)