Hjem Nyheter Norge Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann

Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann

ARENDAL Da SIAN skulle holde stand i Arendal, lørdag morgen, dukket som vanlig motstandere av ytringsfriheten opp for å bråke. En av venstreekstremistene forsøkte å kaste et lysrør mot SIAN, men traff nesten en politimann istedet.

Ettersom SIAN ikke fikk tillatelse til å holde stand under den politiske uka Arendalsuka, etter press fra Arbeiderpartiet, bestemte de seg for å holde stand i Arendal sentrum, sist lørdag morgen.

Som vanlig mobiliserte motstandere av ytringsfriheten seg, med den intensjon å lage bråk. Kommunister fra Tjen Folket hadde møtt opp med rundt 10 “mann” og en fane hvor det stod “antifascisme er selvforsvar”. Som kjent er så mener venstreekstremister at ethvert angrep på dem de selv anser som rasister/fascister/nazister, m.m, er å betrakte som selvforsvar.

En av venstreekstremistene tok seg inn i et bygg på Kanalplassen, som er under rehabilitering. Herfra skal han ha kastet et lysrør ned mot SIANs stand, men rakk ikke langt nok frem. Istedet var det centimetre fra å treffe en politimann.

Kommunisten ble raskt anholdt av politiet. I tillegg til kommunisten skal også en somalier ha blitt arrestert.

Les også:
Rådet for Arendalsuka vingler igjen – kneler for partikritikk
Venstreekstremister gikk til fysisk angrep på SIAN og politiet
SIAN-medlemmer i bråk med AFA-pakk på McDonald’s
AFA-pakk gikk til angrep – fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen