Hjem Nyheter Europa Venstreekstremister fikk smake egen medisin

Venstreekstremister fikk smake egen medisin

STORBRITANNIA En gruppe venstreekstreme som gikk til angrep mot et nasjonalistisk møte i Storbritannia sist lørdag fikk smake sin egen medisin da nasjonalistene gikk til motangrep.

antifa

En gruppe venstreekstremister gikk til angrep mot det nasjonalistiske møtet South West Forum i Storbritannia sist lørdag. En terrorhandling som slo kraftig tilbake på dem og endte med at gruppen ble forslått og måtte flykte fra åstedet med halen mellom bena.

Det nasjonalistiske møtet hadde startet litt senere enn planlagt, og den første foredragsholderen Kevin Layzell hadde nettopp blitt ferdig med å snakke når det plutselig haglet steiner gjennom vinduene og deltakerne ble dusjet i glasskår.

Gjennom vinduene kunne deltagerne se hvordan et dusin svartkledde personer med hetter og skjerf rundt ansiktet sparket og slo to nasjonalister som befant seg utenfor lokalet.

Umiddelbart stormet deltagerne ut for å konfrontere angriperne og en slåsskamp brøt ut der flere av de venstreekstreme mottok en god omgang juling før de flyktet fra stedet. Til stor overraskelse for de venstreekstreme kjeltringene var de nasjonalistiske deltagerne tøffere enn de hadde forventet, og flere av de eldre nasjonalistene (i pensjonsalder) deltok også i konfrontasjonen.

En del av nasjonalistene fikk mindre skader, men heldigvis ikke noe alvorlig. Dessverre ble møtet avlyst som følge av forstyrrelsen ettersom glassmestre trengs for å reparere de knuste glassvinduene.

Møtets arrangør Julie Lake, som ble slått i ansiktet under kampene, lovet at hun vil styrke sikkerheten for ytterligere møter, men at hun ikke vil tillate dette feige angrepet å avlede henne fra hennes mål.

Etter forbudet mot National Action på slutten av fjoråret, kan man lure på om Amber Rudd kommer til å forby Antifa som en organisasjon som både oppmuntrer og begår voldshandlinger for politiske formål.

Kilde:
Fists Fly as Antifa is Repulsed in Attack on South-West Forum!