Hjem Nyheter Norden Venstreekstremister forstyrret Scandza Forum i København

Venstreekstremister forstyrret Scandza Forum i København

6

DANMARK I helgen holdt Scandza Forum en konferanse i København. For første gang ble konferansen forstyrret av venstreekstremister.

På mandag slapp Frodi Midjord en film der han blir intervjuet om Scandza Forum som fant sted forrige lørdag.

Møtet ble holdt i den danske hovedstaden København, og i intervjuet kommer det frem at dette var det første møtet der arrangørene hadde store problemer med venstreorienterte møteforstyrrere.

Maskerte venstreekstremister arrangerte en blokade utenfor lokalet der møtet ble holdt, og både gjester og enkelte foredragsholdere ble forhindret fra å delta på møtet. Venstreekstremister angrep til og med et cateringfirma som skulle levere mat til konferansen.

I filmen sier Midjord at han er skuffet over politiet som ikke gjorde jobben sin, og som burde ha drevet bort venstreekstremistene.

– Jeg er skuffet over det danske politiet. Jeg ventet mer av dem, og jeg tror ikke en gang dette ville blitt tillatt i Sverige, sier Midjord.

Midjord går så langt som å si at politiet i praksis hjalp venstreekstremister med sin terrorisme, og at dette har endret hans tidligere mer positive syn på det politiske klimaet i Danmark.

Twitter har venstreorientert arrangør skrytt av hvordan de forhindret folk fra å delta på møtet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Forbanna Nymarxister. Ut med pakket!

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Fysj. Venstrepakket kan slenge seg i veggen.

Stian
Stian
2 år siden

Hu ha Antifa!
HS!

Knut
Knut
2 år siden

(((Politiet)))

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
2 år siden

På den ene siden er det synd at slikt skjer, men på den annen er jeg glad flere får oppleve på kroppen hvordan myndigheter og kloakkrottene fra Antifa samarbeider fullt ut mot all politisk opposisjon. Derfor er det så viktig å ALDRI «samarbeide» med politi/pst fordi du ikke har noe å skjule. Scandza Forum samlet seg ikke for å gjøre noe kriminelt, men skulle dem røpe til politiet hvor dem skal ha samling, for å «berolige» den såkalte ordensmakten, så koster det ikke politiet mye å gi den infoen videre til steinkastende apekatter som med politikernes velsignelse og vilje tar… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Som alltid er det venstreekstremister som ikke kan tolerere at folk har andre meninger og som alltid forsøker å sabotere og angripe meningsmotstandere.