Hjem Nyheter Norge Venstreekstremister gikk til fysisk angrep på SIAN og politiet

Venstreekstremister gikk til fysisk angrep på SIAN og politiet

11

GJØVIK I forbindelse med en stand som ble holdt i Gjøvik lørdag ettermiddag gikk venstreekstremister amok og angrep både SIANs medlemmer og politiet.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/NRK

Da den sionistiske gruppen SIAN skulle holde en stand ved jernbanetorget i Gjøvik lørdag ettermiddag mobiliserte venstreekstremister seg som vanlig for en motdemonstrasjon. Dette endte opp med at venstrepøbelen gikk til fysisk angrep på sine politiske meningsmotstandere, samt politiet.

Som følge av dårlig politiarbeid kunne motdemonstrantene nå helt inn til scenekanten der SIAN stod, og forsøkte her å overdøve deres budskap ved å nok en gang skrike «ingen rasister i våre gater», før de bokstavelig talt gikk amok og angrep SIAN og politiet.

En politimann ble lettere skadet da venstrepøbelen gikk til angrep i et forsøk på å forhindre politiets pågripelse av en voldelig venstreekstremist.

— En person fra publikum ødela installasjonen for arrangøren, vedkommende ble da fjernet av politiet. Det medførte at en folkemengde på rundt 50 personer fulgte etter politiet for å hindre politiet i å innbringe vedkommende. Det medførte også at en del av denne gjengen angrep politiet, og vi har også fått skader på minst en av tjenestemennene, sier innsatsleder i politiet, Lars Olav Stepperud.

Flere venstreekstremister skal nå være pågrepet og satt i arresten, siktet for ordensforstyrrelse og vold mot tjenestemann. Enkelte ble sluppet løs på grunn av lav alder, og barnevernet er koblet inn.

Kilde:
Angrep politiet under motdemonstrasjon

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
5 år siden

Ingenting til overs for Sionister, de er falsk opposisjon og villeder folket til å akseptere globalismen via integrasjon. Og på toppen av det hele gjør knefall for årsaken til problemet.

Men ytringsfrihet står jeg for, og venstrepøbelens stadige angrep på ytringsfrihet og meningsmotstandere bør snart slå kraftig tilbake på dem.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Jeg har hørt fra eksperter med kjennskap til landets økonomiske situasjon at vi faktisk hadde hatt den samme levestandaren i Norge uten oljen om vi ikke hadde hatt disse gigantiske utgiftene med å fø på disse lav-iq-muslimene som globalistene har importert til landet vårt. Så vi har i realiteten brukt opp store mengder med våre ikke-fornybare-ressurser de siste 30 årene uten å ha tjent en krone på det. Det eneste vi har oppnådd er miljømessig og etnisk forurensing.

Thule
Thule
5 år siden

Det er ingen hemmelighet hvem som slipper pakket inn. De skryter jo selv av det åpenlyst. Så skal de ha det til at «islam» er problemet, slik at de kan hisse til mer krig mot midtøsten. Det argumentet motbeviser man lett.

Det er ikke muslimer som er fellesnevneren, men ikke-hvite. Hvis du kaster ut ikke-hvite, blir du også kvitt islam. Men hvis du bare går etter islam, sitter du igjen med en god del ikke-hvite som skaper akkurat de samme problemene som muslimer gjør.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
5 år siden

Det er Ideologien Islam som er kilden til 95% av all dritten som skjer… Hver gang en muslim, som ( 95% av de ikke-hvite i Norge er ) begår en voldtekt, blind vold osv, så er det av Islamideologiske grunner , med andre ord; Jihad. Hver gang en muslim juger, som dem stadig gjør, eller stjeler, som dem stadig gjør så er det jihad i mot oss ‘vantro’. På tide og sette seg inn i hva SIAN prøver fortelle. Det er verdt og støtte 99% av det SIAN står for, bortsett fra det med at «biologi ikke har noe og… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
5 år siden

Og vel så mye pga Islams beste venn: Kommunismen.

Espen
Espen
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

alle ismene er fra jødene også nazismen , den ariske rase teorien stammer fra Jødene

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
5 år siden

Og Islam er heller ikke en rase …………

Våkn opp.

Espen
Espen
Svar til  Thule
5 år siden

så hva med land som Kroatia ?

Tom
Tom
5 år siden

Personlig har jeg ingenting imot at de angriper politiet «system lakeier». Og angrepet på milde nasjonalister vil bare radikalisere de, noe som igjen gjør at de søker seg til oss. Så alt i alt er dette positivt. Tusen takk venstre pakk dere gjør en ufrivillig bra jobb 🙂

Espen
Espen
5 år siden

så hva gjør SIAN til sionister ?