Hjem Nyheter Norge Venstreekstremister i jungelmodus – politi måtte evakuere SIAN-medlemmer i frykt for deres...

Venstreekstremister i jungelmodus – politi måtte evakuere SIAN-medlemmer i frykt for deres liv

21

VENSTRETERRORISME Venstreekstremister brøt nok en gang karanteneregler og gikk til angrep på SIAN ved å blant annet kaste jernstenger. Fremfor å fjerne pøbelen avbrøt politiet SIAN-markeringen.

Motdemonstranter i jungelmodus. Foto: Skjermbilde fra video VG.

Da SIAN, lørdag klokken 13:00, skulle holde en markering på Mortensrud torg gikk maskerte venstreekstremister til angrep og kastet alt fra jernstenger, flasker, kjeler, egg, m.m, mot SIAN-medlemmene, hvilket kunne endt med døden hadde de truffet.

Ingen er meldt skadet etter angrepet, og ei heller har politiet pågrepet venstreekstremister for drapsforsøk eller for å ha opptrådt maskert i en demonstrasjon, eller for å ha brutt karanteneregler. Om noen blir pågrepet senere gjenstår nå å se.

Til tross for at politiet anvendte tåregass mot pøbelen ble altså ingen venstreekstremister pågrepet og fjernet, men istedet valgte politiet å fjerne SIAN-medlemmene og således avbryte deres markering.

Operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt anslår at det var oppimot tre hundre motdemonstranter på plass, hvilket er et brudd på karantenereglene. Men å gripe inn mot dette var dog ikke ønskelig.

– Vi er ikke et smitteverns-politi, uttalte Solberg til VG.

Les også:
Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann
Venstreekstremister gikk til fysisk angrep på SIAN og politiet
Forbyr demonstrasjon i Fredrikstad – på grunn av motdemonstranter
AFA-pakk gikk til angrep – fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
21 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Nok en gang er det voldelige venstreekstremister som for stå og fredelige patrioter som blir fjernet av politi. Når skal politiet begynne å gjøre jobben sin, fjerne de som faktisk forstyrrer ro og orden, de som faktisk går til angrep? Eller kanskje er det politikk som styrer deres avgjørelser?

John Doe
John Doe
1 år siden

SIAN er ikke til å stole på. I beste fall er de naive, i værste fall kontrollert opposisjon.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  John Doe
1 år siden

Men like fullt har de rett til å holde en fredelig markering uten å bli fjernet av politi. Så kan man gjerne poengtere at de ikke er «redpilled» nok 😉 Men med litt tid så vil de kanskje bli det de også, og godt mulig er noen av dem det allerede.

Johan G
Johan G
Svar til  John Doe
1 år siden

Tror ikke de er kontrollert opposisjon, som Resett, men at enkelte bare er litt fastlåst i islam, og sikkert fordi det føles litt «mildere» og «stuerent» enn å snakke om at det har med rase å gjøre. Mange der, som counter-jihadister generelt har nok ikke forstått dette med rase, at vi er et folk, og at det er viktig å bevare ens folk. Og mange er sikkert redd for å oppfattes som «rasister» om de sier at man må bevare ens folk og at masseinnvandringen av rasefremmede truer vår fremtidige eksistens. Det er faktisk så galt blitt. Dessverre har mange… Les mer »

von List
von List
Svar til  John Doe
1 år siden

Mye mulig, slik som med NDL. Men det er fortsatt folk rundt Sian som kunne blitt tilbudt fra kanskje noen av redelederene rundt om å gi dem en grundig intro av organisasjonen.

Hanne
Hanne
1 år siden

Ble ikke overrasket at voldsapene fikk herje så lenge. «Dette er de «gode» og de som bare vil spre kjærlighet og si nei til rasisme. »

Dette er en gjeng drittunger, pøbler og pakk. De kastet gjenstander og mat. Og forsøker å ødelegge stålgjerdene. De oppfører seg som sinte aper i jungelen.
Leser på Twitter at de representanter fra partiet rødt og etterfulgt et bilde står å brenner SIAN sin plakat.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Avstanden mellom antifapakket, som «argumenterer» med utskjelling, fyrop og kasting av til og med farlige gjenstander, og oss – iallfall meg – som ønsker «maksimal» ytringsfrihet – er som et lysår. De de ønsker er to shut and shout us down, nekte oss plattformer, digitale og offentlige, slik at de oppnår meningsmonopol, aka meningsterror. De er kommunister, og vi vet hva kommunismen har stått for, der den har blitt prøvd. Massedrap, estimert til et sted mellom 100 og 200 millioner, på verdensbasis.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Hadde rollene vært byttet om her, at det var nasjonalister som motdemonstrerte og oppførte seg som venstreekstremister, så hadde politi gått fysisk inn og pågrepet de, og bortvist de fra plassen. Så det er litt av en forskjellsbehandling politiet gir. Eller rettere sagt deres sjefer, for politimannen i gaten er jo bare programmert.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Lars Thorsen skulle blitt medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen heller. Har sans for den karen, en god aktivist, det skal han ha. Bare han forstår at det ikke bare er islam som er problemet, men masseinnvandringen generelt, folkeutbyttet.

N.S
N.S
1 år siden

Ingen pågrepet? Oi, for en overraskelse.

Ove fra østkanten
Ove fra østkanten
1 år siden

Det er politiets oppgave å fjerne de som er truende, og ikke motsatt.

H.L
H.L
1 år siden

Noen i SIAN er jo faen så nedsnødd at man ikke skulle tro det var mulig å bli så dum. Disse som hele tiden føler en så jævla enorm trang til å oppføre seg som venstreekstremister og signalisere sin innlærde opposisjon mot «onde totalitære nazister som ønsker å drepe alle jøder», samtidig som de poster idolet Schlomos propaganda hvor «onde nazister» sammenlignes med muslimer og IS, til tross for at IS sponses av jødene.

H.L
H.L
Svar til  H.L
1 år siden
JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  H.L
1 år siden

Gi dem litt tid og de vil forstå. Jeg tror medlemmene i SIAN har sunne instinkter, men fortsatt er under påvirkning av den massive indoktrineringen vi alle har blitt utsatt for. Har selv hatt en lignende oppfatning om at jødene var våre allierte i kampen mot islam før jeg begynte å høre på David Duke for nesten ti år siden.

Richard
1 år siden

Man lurer selvfølgelig på hvor lenge politi skal benytte seg av den enkle løsningen ved å la den degenererte pøbelen få diktere det såkalte demokratiet. Det må vel være flaut at dem ikke klarer å håndheve grunnleggende ro og orden i samfunnet, noe som faktisk er en primær oppgave.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Overraskende at de ikke også kastet sin egen avføring som de sjimpansene de er.

Grim
1 år siden

Dette er ikke det som folk flest tror er kommunister eller islamske salafister. Nei dette mine herrer og damer er ikke annet en hasj-huer, som dealer dette anus dopet. De er rein gift for samfunnet og må fjernes først som sist

Tom
Tom
1 år siden

Personlig ønsker jeg gatekamp og kaoset kommunist pakket kommer med velkommen. Polariseringen det skaper vil bare gi oss flere medlemmer og gjøre flere hvite mer ekstreme, samtidig som det får pakket til å vise sitt sanne ansikt. Og når jeg sier pakket gjelder det i aller høyeste grad også politiet «systemets lakeier»

Steinar
Steinar
Svar til  Tom
1 år siden

Helt enig

Grim
1 år siden

Det blir for sent hvis man skal la dette gå sin gang. Folket er allerede så neddopet og likegyldig i sin egen hasjboble. Folkeforæderene smiler bredt jo mer dop som strømmer inn, fordi apatien øker proposjonalt. At folk sier det er bra og håper på en apokalypse er som å vente på siste toget etter avgangstid.

trackback
1 år siden

[…] også: Venstreekstremister i jungelmodus – politi måtte evakuere SIAN-medlemmer i frykt for deres liv Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann Motstandsbevegelsen forbys […]