Hjem Nyheter Venstreekstremister skjendet gravplasser i Dresden

Venstreekstremister skjendet gravplasser i Dresden

11

TYSKLAND Venstreekstremister har tatt på seg ansvaret for å ha gått til angrep mot gravplasser på en kirkegård i Dresden. Blomsterkranser som ble lagt ned til minne for de sivile offer for den allierte terrorbombingen av Dresden har blitt ødelagt og brent opp.

Venstreekstremister har påtatt seg ansvaret for å ha brent kranser og ødelagt blomster som er blitt lagt ned ved Alten Annenfriedhof, en kirkegård dedikert til ofrene for terrorbombingen i Dresden 13.–15. februar 1945. De sivile ofrene er «gjerningsmenn, ikke ofre!» skriver gruppen i en uttalelse publisert på det venstreekstreme nettstedet Indymedia, oppgir Junge Freiheit.

Les mer: Ildstormen i Dresden

I våre øyne er kransnedleggingen et hån mot alle ofre for holocaust og den tyske aggresjonskrigen, samt en forskjønning av historiske hendelser», skriver gruppen og publiserer selv bilder av gravskjendingen.

«Tyske gjerningsmenn er ikke ofre – ned med Dresdens offermyte og minnesmerke», fortsetter de.

Les mer: Sannheten om «Holocaust»

Dette er ikke første gang venstreekstremister hyller massemordet på sivile i Dresden. Tidligere har også kvinner fra den venstreekstreme gruppen Femen hyllet massemordet og samtidig gjort reklame for AFA. Ved det nylige angrepet på kirkegården i Dresden ser det også ut til å ha vært venstreekstreme kvinner som har utført angrepet ettersom gruppen har valgt å kalle signere sin udåd med «Dine jomfruer».

Les også:
Vitnesbyrd fra terrorbombingen av Dresden
Dresden-aksjoner over hele landet
FILM: Motstandsbevegelsen minnet ofrene i Dresden
Lokalpolitiker i Sverige spredde informasjon om terroren i Dresden – nekter å legge seg flat for Expo
Kommunismens ukjente massemord
Dokumentar – Hellstorm

11
Delta i debatten

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
JudasGarSvikerKim LarsenHeimdalHanneThomas Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Marius Simonsen
Marius Simonsen

Fy faen det er lavt, skulle begravd de levende.

Alexander
Alexander

God gammeldags juling er det eneste slike apatisk udyr fortjener. Man skjender ikke gravsteder, uansett hvem som måtte holde til under gravstøttene.

Katrine
Katrine

Så mange uskyldige sivile menn, kvinner, og barn som ble drept, som ikke hadde noe med krigen å gjøre. Uforståelig at disse venstreekstreme ikke bare forsvarer massakren, men hyller den.

Roar
Roar

Og bak disse venstreekstreme står jøder som Soros og finansierer og oppmuntrer dem.

Johan G
Johan G

De eier ikke skam, ingen respekt for døde. Og attpåtil unnskylder de sin gravskjending med en åpenbar løgnhistorie.

Thomas
Thomas

Skam over marxistene!

Johan G
Johan G

Tullingene forstår heller ikke at det var et angrep på deres eget folk, uavhengig av hvilke politisk ståsted de måtte ha. Tusener på tusener av hvite sivile tyskere og slavere på flukt fra den røde armè ble massakrert. Og dette hyller de.

Hanne
Hanne

Ingenting sjokkerer meg når det gjelder hva disse uintelligente venstretullingene gjør.
Straffen for deres ugjerninger tør jeg ikke å nevne, men nå får det pokker meg være nok. Gravskjending er desidert noe av det styggeste som finnes. Man står ikke å vandaliserer hos de døde.
Måtta karma ta de!

Heimdal
Heimdal

Gang på gang viser «anti-rasister» (anti-hvite rasister) at de er ustabile pøbler indoktrinert til selvhat, som bruker politikk som påskudd for å gjøre faenskap, eller «social justice warriors» som de liker å kalle seg. Det gode hatet…forrakten og bekjempelsen mot alt som er nordisk og germansk. Før begrenset det seg til tyskerhat, idag gjelder alt som er europeisk, eller «hvitt» som de kaller det.

Kim Larsen
Kim Larsen

Eg har ikke ord.

Hva i huleste feiler det sånne mennesker. Om de hater seg selv å sitt folk så mye så gjør oss andre en tjeneste og skyt dere selv i hodet og ikke spy ut søppelet deres til oss andre.

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Slike som dette skal henrettes sammen med andre folkeforrædere når nasjonalistene tar over makten!