Hjem Nyheter Venstreekstremister slo ned asiatisk journalist

Venstreekstremister slo ned asiatisk journalist

1

USA Det var på lørdag under en pågående antirasistisk demonstrasjon at venstreekstremister passet på å mishandle journalisten Andy Ngo, som er sjefredaktør på nyhetssiden Quillette og som var på plass for å rapportere om arrangementet.

Foto: Twitter / Periscope

I en film fra hendelsen kan man se hvordan flere svartkledde venstreekstremister plutselig går til angrep på journalisten og slår og sparker ham. De heller også væske over ham og kaster ting på ham. Etter mishandlingen direktesendte Ngo seg selv blodig i ansiktet og beskriver hva som skjedde. Til politiet som kommer frem til ham sier han:

– Jeg ble akkurat mishandlet av folkemassen, midt på gaten, uten at politiet inngrep. Hvor faen var dere?

Motivet til mishandlingen kan ha vært at venstregrupper på sosiale medier skal ha utpekt Andy Ngo som «en lokal islamofobisk journalist», og de skal også ha lovet en «fysisk konfrontasjon» med ham.

Politiet har etter demonstrasjonen arrestert tre venstreekstremister i 20-årsalderen. Ifølge politiet har demonstrantene blant annet kastet milkshake med hurtigsement.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Håper ikke han forsøkte å forsvare seg mot disse venstreekstremister, for man kan man fort bli fremstilt som voldsfanatiker og terrorist i så tilfelle. Det beste ville nok vært å bare ta imot til blodet flyter og lyset slukker. *Ironi*