Hjem Nyheter Norden Venstreekstremister vandaliserte Centerpartiets lokaler i Sverige

Venstreekstremister vandaliserte Centerpartiets lokaler i Sverige

2

MALMÖ Venstreekstremister har vandalisert Centerpartiets lokaler i Malmö. Annie Lööf har ikke fordømt handlingen.

Det var natt til 9. juni i forrige uke at venstreekstremister vandaliserte Centerpartiets lokaler på Östra Rönneholmsvägen 26 i Malmö, skriver Avmaskerat. En artikkel om angrepet ble i forbindelse med dette publisert på den AFA-tilhørende nettsiden Gatorna.info, der hærverket ble hyllet i kommentarfeltet.

Bak hærverket står en gruppe som kaller seg «Kommando Annie Lööf» og årsaken til angrepet er at de ville protestere mot Centerpartiets politikk.

Centerpartiets leder Annie Lööf har ennå ikke offisielt fordømt angrepet, og de vanlige mediene har valgt å ikke omtale hendelsen. Samme dag som angrepet på partikameratenes lokaler i Malmö ble publisert på den venstreorienterte nettsiden, uttalte Lööf seg heller til den anti-hvite stiftelsen Expo, som har sterke venstreorienterte forbindelser, om at det er en «trussel mot demokratiet» å skyte med luftgevær mot mål som representerer henne og andre politikere.

Les også:
Venstreekstremister tar på seg skylden for brannattentat mot IKEA
Samleside om venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Godt de begynner å hakke på hverandre.

Stian
Stian
1 år siden

Ikke overraskende at systemmedia er stille om venstreekstrem vold, hærverk, trakassering osv., de er jo venstreekstreme selv. De leter hele tiden etter noe piss å skrive om «høyreekstreme» og går ikke av veien for å lyve og dikte historier.