Hjem Nyheter Venstreorientert avis forsvarer pedofile

Venstreorientert avis forsvarer pedofile

VENSTREEKSTREMISME Venstreavisen ETC kjører kampanje mot Dumpen.se fordi de henger ut pedofile.

Den venstreorienterte avisen ETC har startet en mistenkelig kampanje mot Dumpen.se, som jobber med å søke opp og avsløre pedofile. Dumpen har ved flere anledninger forhindret barneovergrep. Det var Dumpen som avslørte at den venstreorienterte syndikalisten og AFA-tilknyttede Jonas Linde prøvde å møte en niåring for å voldta henne til hun spydde.

Slike uthenginger liker ikke venstreavisen, som nå har startet en kampanje mot Dumpen. Tirsdag publiserte ETC en artikkel der avisen forsvarte en pedofil som de hevder ble «presset» av Dumpen til å ta sitt eget liv. Onsdag forsøkte ETC i en ny artikkel å karaktermyrde Dumpens ansvarlige utgiver Sara Nilsson ved å skrive om hennes gjeld til kronofogden. ETC har ved flere tidligere anledninger skrevet artikler der de forsvarer pedofile og hetser mot Dumpen.

Dumpen har svart på ETCs angrep og skriver at ETCs påstander om at den pedofile ble «presset» til å ta sitt eget liv er feil, men at de hadde til hensikt å levere inn en politianmeldelse. I artikkelen publiserer Dumpen også «et lite utvalg av materialet som man ikke kunne ignorere» for å vise hva slags mennesker ETC tar parti med:

ETCs artikkel er skrevet av venstreekstremistene Zanna Nordqvist og Christoffer Röstlund Jonsson. Sistnevnte opplyser at han gir økonomisk støtte til AFA, noe som betyr at han ikke har noe imot uthenginger – kun når de er rettet mot pedofile.

Venstreavisen ETC har under lang tid gitt plass til ledende venstreekstreme AFA-medlemmer og har også hatt AFA-medlemmet Annie Hellquist som redaktør. AFAs aktiviteter er hovedsakelig basert på å henge ut politiske motstandere som kan være «nazister» eller kritikere av innvandring. Ikke en eneste gang har ETC eller dets ansatte protestert mot disse uthengingene.