Hjem Nyheter Norden Vera Oredsson frikjent i kontroversiell «hmf»-sak

Vera Oredsson frikjent i kontroversiell «hmf»-sak

2

MENINGSFORFØLGELSE 94 år gamle Vera Oredsson har i dag blitt frikjent av Falu tingrett for to tilfeller av «hets mot folkegruppe». Hun hadde blitt anmeldt for fire år gamle innlegg i Nordfronts kommentarfelt.

Foto: Motståndsrörelsen.se.

Frihetskamp har tidligere skrevet om rettssaken mot den 94 år gamle nasjonalsosialistiske veteranen Vera Oredsson. I rettssaken skal Oredsson ha forsvart seg godt mot de to tiltalepunktene, som omhandlet fire år gamle kommenterer i Nordfronts kommentarfelt.

I løpet av rettssaken ga Oredssons advokat Carl-Oskar Morgården skarp kritikk til domstolen for at de overhode tvinger en 94-årig kvinne til en rettssak for flere år gamle kommentarer, som dessuten ble slettet for lenge siden.

På mandag kom dommen, der Oredsson blir frikjent.

I kommentarene som Oredsson var tiltalt for kritiserte hun Pride-bevegelsen og takket for gratulasjoner ved å skrive «Hell seger!» i en artikkel om seg selv.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

Gratulerer med frifinnelse! Det skulle egentlig bare mangle at en 94-åring skulle straffes for frimodige ytringer, som kanskje kunne krenke (((noen))). Men vi vet at (((noen))) gjør alt de kan for å ta sanne nasjonalister som er klare på (((hvem))) som er fienden, og som ikke er redde for å si tydelig fra.

Tom Hauge
Tom Hauge
3 måneder siden

Fantastisk! Men det skulle bare mangle! Hadde de sendt en tidligere ustraffet 94 år gammel dame i fengsel for dette hadde de mistet siste rest av den kredibilitet de har blant enkelte tilbakestående velgere som har hatt hodet begravd i sanden de siste årene