Hjem Artikler «Verden behøver ingen hvite barn»

«Verden behøver ingen hvite barn»

Jeg snakket for litt siden med en ytterst politisk korrekt nabo som attpåtil er en innbitt sosialist. Kvinnen mente at det allerede er så mange ikke-hvite barn å ta hånd om, at å skaffe våre egne vil være egoistisk og unødvendig. Hun dro det til og med så langt at hun uten å blunke sa: «Verden behøver ingen hvite barn.» Etterpå sa hun med stolthet at hun bevisst hadde valgt å ikke skaffe biologiske barn på grunn av sin overbevisning.

nybild1_ny

Helt siden denne samtalen har jeg nær sagt «kokt innvendig». Hvordan kan noen være så fullstendig hjernevasket at de innbiller seg at verden ville blitt et bedre sted uten hvite barn? Uttalelsen er også dypt krenkende mot vår rase som sådan, og vet man i hvilken kritisk situasjon vi befinner oss i blir det bare verre. Min nabo er dessverre ikke alene om disse anti-hvite holdningene. Da den flerkulturelle Loreen vant Melodi Grand Prix passet hun på å uttale seg om visse politiske spørsmål. En av de sakene hun valgte å ta opp var den om biologiske barn. Hun mente, nøyaktig som min sosialdemokratiske nabo, at verden ikke trenger hvite barn, men at man heller kunne raseblande eller adoptere.

Spørsmålet jeg ikke kan la være å stille meg er hva de tror skulle hende om ingen hvite lenger skaffet seg barn? Om de hvite ikke lenger eksisterer – noe som i det lange løp blir resultatet av at de ikke skaffer seg barn – hvem skal da ta hånd om alle de land som er fullstendig avhengig av bistand fra oss? Jeg skammer meg ikke over å si det: De som virkelig behøver å bli oppmuntret til å ikke skaffe flere barn er de allerede overbefolkede ikke-hvite landene!

En slik uttalelse kunne vi aldri fått høre av de politisk korrekte. Nei, de anser at vi hvite skal ofre oss selv for de andre, åpne våre grenser og la disse herje fritt på vår bekostning. Det komiske i det hele er at de samme menneskene aldri ville funnet på å stille spørsmål ved at ikke-hvite føder mange barn. Jeg har støtt på fenomenet mange ganger. Som hvit mor med seks barn skiller jeg meg ut. Mangfoldige ganger har jeg selv blitt spurt hvorfor jeg har så mange barn. Jeg pleier å svare at, «ja det er vel greit at det ikke bare er arabere og svarte som formerer seg?»

Sannheten er at hva verden virkelig behøver er nettopp hvite barn. En sterk hvit generasjon som med rett type mot og styrke kan bane inn på rett vei igjen. Jeg ser mange som mer eller mindre mener at det ikke behøves flere mennesker på jorden. De mener at vi er overbefolket. Det gir jeg dem rett i. Vi er overbefolket. Men vi er ikke overbefolket av mennesker av vår rase. Jeg er overbevist om at vi må gjenskape en balanse der hvite føder flere enn 1,8 barn per kvinne. Da kan vårt folk bli flere enn de få prosentene vi utgjør av verdens befolkning per i dag.

gravid-mamma-o-son-460x306_ny

Det voksende hatet mot vår rase som hele tiden gjenspeiles over alt i samfunnet er skremmende. De mener at vår tid er over og at tidene forandres. Ja, tidene forandres, men hvor mange vil påstå at de bare har endret seg til det bedre? Ikke mange. Den hjernevask som rettes mot oss er massiv og må tas på alvor. Hvite kvinner har i tiår blitt oppmuntret til å frigjøre seg fra de hvite mennene og å forakte alt som har med familieliv og barn å gjøre. Hvite kvinner får i dag ikke på langt nær så mange barn som de eldre generasjoner gjorde. Under fremfor alt det siste tiåret har hvite kvinner blitt oppmuntret til å raseblande. Aldri før har så mange blandede barn blitt født som nå.

Det er ingen tilfeldighet at fienden oppfordrer til dette. I århundrer har voldtekt blitt brukt som en del av biologisk krigføring og samtidig som en metode for å demoralisere fienden. Nå for tiden gjør man det på en mer «sofistikert» måte, men målet er det samme: å ødelegge et folkeslag. At hvite kvinner føder barn er i seg selv ikke problemet ifølge disse. Dilemmaet oppstår når hvite kvinner føder hvite barn. Alt snakk om at vi ikke behøver flere, gjelder kun om vi blir flere hvite – ikke ellers.

Det er på tide at vi innser viktigheten av at flere hvite menn og kvinner faktisk velger å, i stabile familier, få mange barn. Jeg vil avrunde med en beskjed til min nabo: Takk for inspirasjonen! Nå skal jeg fundere om det er på tide med en nummer syv!