Hjem Nyheter Verdens smarteste mann kritiserer anti-hvitt «globalt okkupasjonsregime»

Verdens smarteste mann kritiserer anti-hvitt «globalt okkupasjonsregime»

GLOBALISME Chris Langan, som sies å ha en IQ på minst 200, har kritisert globalistenes anti-hvite politikk i et langt innlegg på X. Ifølge Langan har bistand og Covid-19 blitt brukt til å forverre livene til hvite mennesker.

Chris Langan.
Foto: TeaFoam, CC BY 2.0

Christopher Langan har tidligere blitt kåret til både «USAs smarteste mann» og «verdens smarteste mann» med en estimert IQ mellom 195 og 210. Han har tidligere kommet med kontroversielle uttalelser om 11. september angrepene og raseblanding. I 2018 skrev han et lengre innlegg på Quora der han forsvarte hvit identitetspolitikk.

I et innlegg på X går Langan nå til hardt angrep på det han kaller «det globale okkupasjonsregimet». Ifølge Langan er menneskene bak dette globale regimet «motbydelig rike, hinsides noens fantasi» ettersom de «kontrollerer verdens finanssystem». Langan mener også at disse menneskene slipper unna med dette, gjennom en «omfordeling av ressurser» i form av bistand:

Dere «omfordeler» disse ressursene nesten utelukkende til dere selv, selvfølgelig, men så hvitvasker dere deres vanvittige fortjeneste ved å strø noen få godt publiserte smuler over hele Afrika for å «utrydde sult».

Langan skriver videre at det globale okkupasjonsregimet har fått «sinte innbyggere i Afrika, med lav IQ» til å se på hvite mennesker som «slaveeiere som er ansvarlige for alle deres problemer», for deretter å åpne grensene til hvite nasjoner for de samme afrikanerne. Afrikanere fra det «mørke kontinentet» blir deretter, ifølge Langan, oppfordret til å «sverme hvite vestlige nasjoner i titalls millioner, som grådige, ikke-produktive, sykdomsbærende, kriminelle gresshopper».

Videre kritiserer Langan hvordan Covid-19 ble introdusert til verden og mener at hvite også har fått skylden for viruset. Langan skriver i tillegg at globalistregimet fortsatte med å «introdusere et utrygt, ineffektivt (men svært inntektsgivende og lønnsomt) spekter av avbefolkningsformler» som de deretter kalte «vaksiner» for å «beskytte seg mot kritikk».