Hjem Nyheter Globalt Verdens største YouTube-stjerne promoterer «antisemittisk» kanal

Verdens største YouTube-stjerne promoterer «antisemittisk» kanal

1

MEDIA Den svenske YouTube-kjendisen PewDiePie tipset nylig sine 76 millioner tilhengere om en kanal som er kritisk til jødisk makt.

Svenske Felix Kjellberg – mer kjent som PewDiePie – har igjen gått sin egen vei og blåser fullstendig i den politisk korrekte meningskorridoren. Til sine rekordmange 76 millioner tilhengere på YouTube anbefalte han nemlig kanalen E;R, som blant annet lager filmanmeldelser.

E;R-kontoen har også sluppet filmer som kritiserer massemedias løgnaktige rapportering om Charlottesville-demonstrasjonen i 2017 og Heather Heyers død, samt klippet inn en tale av Adolf Hitler i en positiv sammenheng. Personen bak E;R er også aktiv på Twitter- alternativet Gab, hvor han snakker om hvordan han forsøker å overtale vennene sine om jødisk makt.

Frihetskamp har tidligere skrevet om hvordan PewDiePie gjentatte ganger utfordrer politisk korrekte standarder. Han har blant annet spilt Horst Wessel Lied på kazoo, testet hvor «awesome» Adolf Hitler var, og fått YouTube-personlighetene «Jesus» og «Big Man Tyrone» til å si at den tyske lederen ikke gjorde noe galt.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
JudasGarSviker Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
JudasGarSviker
JudasGarSviker

Tror Kjellberg vet hva som foregår. Blir spennende å se hvor langt han tør å dra det.