Hjem Nyheter Norge Verdensjødedommen skriker etter forbud mot de som våger å belyse jødiske ritualer

Verdensjødedommen skriker etter forbud mot de som våger å belyse jødiske ritualer

JØDISK KLAGESANG Verdens jøder liker dårlig at deres egne jødiske ritualer, tekster og sitater blir allment kjent. Nå maner de til forbud mot de som våger å belyse sådant.

Foto: Pixabay.

Etter at Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte en folkeopplysningsaksjon som avsluttet på den jødiske helligdagen Yom kippur, har verdens jøder og jødisk makt-organisasjoner samlet seg til klagesang og krever nå et forbud mot Motstandsbevegelsen for kun å ha belyst deres egne ritualer, tekster, og sitater fra deres egne rabbinere.

Jødisk makt-organisasjonen World jewish Congress har omtalt folkeopplysningen på sin nettside som et angrep og en fare for verdens jøder, og maner de nordiske land til å innføre et forbud mot Motstandsbevegelsen.

Ikke nok med det tyr de også til løgner og hevder det skal ha oppstått noen form for vandalisme.

I Norge har jøden Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn i Oslo og nestleder i Antirasistisk senter, gått ut i media og klaget over at norske «nynazister» skal ha vært så «frimodige» at de har delt ut «nazipropaganda» og løpesedler med «antisemittisk innhold» foran den jødiske synagoge, på selveste Yom Kippur.

Kohn mener at det å belyse deres egne ritualer, tekster, og sitater bør gjøres illegitimt, og maner norske politikere til å forby Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge.

– Her er det snakk om holdningsarbeid, og måten å gjøre det på er ved at lederne går foran. Politikerne våre må si at dette ikke skal oppleves i Oslo, sier Kohn til avisen.

Det Kohn og den jødiske lobby ikke nevner er hva denne såkalte «nazipropagandaen» egentlig inneholdt.

Frihetskamp vil her vise den såkalte «nazipropagandaen» som jødene mener er grunnlag nok for et forbud. Dette kan lastes ned og printes ut:

Yom Kippur
Visste du? Omskjæring
Ikke-jøder eksisterer utelukkende…

At det som står skrevet faktisk er sant har dog ingen betydning for dem, jødene liker tydeligvis ikke at folk gjøres oppmerksom på deres egne ritualer, tekster og sitater.

Se bilder fra jødiske ritualer HER. (Frihetskamp advarer mot sterke bilder).

Les også:
Dagens video: Jødisk omskjæring
Dagens video: Kosherslakting – dyreplageri etter jødisk skikk
Dagens video: Kapparot – en forberedelse til Yom Kippur
Dagens video: Talmud og pedofili
Dagens video: Den jødiske Talmud
FILM: The Satanic Plan For Goyims