Hjem Nyheter Norge VG henger ut og trakasserer privatpersoner

VG henger ut og trakasserer privatpersoner

 TRAKASSERING  VG tar i bruk ukonvensjonelle metoder for å stilne de kritiske røstene i innvandringsdebatten. Dette gjennom å ringe opp og trakassere privatpersoner som har bidratt med politisk ukorrekte meninger i deres kommentarfelt.

Heksebrenning, ca. 1692.
Heksebrenning, ca. 1692.

Den siste uken har innvandringsdebatten vært et hett tema i nordisk media. Dette da riksmediene har valgt å rette søkelyset mot de ulykker som har inntruffet i sammenheng med den masseinnvandring som foregår via sjøveien, fra Nord-Afrika over Middelhavet og til Europa.

At ulykker skjer i slike sammenhenger, er dog ikke noe nytt. Dette har pågått i lang tid, og er et resultat av en kynisk masseinnvandringsindustri, der kriminelle bakmenn tilbyr overprisede båtturer til de som har penger nok til å søke lykken i Europa. Med andre ord, de mest ressurssterke individene – som regel menn. Kvinner og barn glimrer, med få unntak, med sitt fravær. At ulykker inntreffer, er heller ikke særlig merkverdig, da de kyniske bakmennene ønsker å maksimere sin profitt gjennom å få plass til så mange som mulig i hver båt.

ta272a2f-460x258_ny

Nordisk-fiendtlige journalister, som springer kulturmarxismens ærende, forsøker naturlig nok å bruke ulykkene for alt de er verdt. Dette gjennom å spille på hver eneste streng av lesernes følelsesregister, og derigjennom forsøke å vende folkeopinionen i en retning mer positiv til en økt masseinnvandring til Europa og da spesifikt Norden.

Da de innvandringskritiske røstene ofte er dominerende i kommentarfeltene, i form av faktabaserte og realitetsforankrede innlegg som «vinner debattene» – men også i form av mer emosjonelle innlegg, har VG sett seg nødt til å ty til ukonvensjonelle og ufine metoder for å kvele debatten og skremme vekk potensielle innvandringskritiske og politisk ukorrekte debattanter. Dette da de overhodet ikke er interessert i noen form for debatt omkring masseinnvandringen. Disse ønsker en ensidig strøm av propaganda for masseinnvandring – for at Europa skal være flerkulturelt, er opplest og vedtatt – og da får ingen stikke kjepper i hjulene deres.

VGs Mads A. Andersen i studio. Skjermpdump: vg.no.
VGs Mads A. Andersen i studio. Skjermpdump: vg.no.

I aktualitetsprogrammet «Mads» på VGs nett-TV ringer inkvistor Mads A. Andersen opp en rekke utvalgte og intetanende privatpersoner som har lagt inn politisk ukorrekte innlegg i VGs kommentarfelt, og da utelukkende til de som har lagt inne kommentarer av den mer emosjonelle typen. Dette ettersom sannsynligheten for å «sette de på plass» og latterliggjøre de er langt større.

Andersen innleder hver samtale med å vise og lese opp hva personene han ringer opp har skrevet, samt henge de ut med fullt navn og iblant bilde som er hentet fra en skjermdump av deres Facebook-profil. Deretter går han til aksjon, og med hersketeknikker hentet direkte ut fra læreboken forsøker han å latterliggjøre personene og deres meninger. Samtidig som det males opp et bilde av en kynisk og følelseskald drittsekk av en person som våger å skrive hva han føler og mener angående masseinnvandringen – ruller tragiske stillbilder og filmklipp fra den seneste tidens båtulykker i Middelhavet over skjermen.

Mot slutten av programmet møter dog Andersen motstand, og får selv vanskeligheter med å svare. Dette da personen han ringer opp, etterhvert tar til motmæle og spør Andersen hvorfor de såkalte båtflyktningene rømmer fra sitt eget land og sitt ansvar, i stedet for å bli værende og kjempe for sin familie, sitt folk og sin frihet. Dette har han ikke noe svar på, og avslutter samtalen.

Se og hør hele innslaget HER.

Les også:

Antirasistenes modell – SDSA