Hjem Artikler Vi ble forbannet og motivert til å forsvare oss!

Vi ble forbannet og motivert til å forsvare oss!

0

Nordfront rapporterte i natt om bråk mellom blitzere og nasjonalister på en pub i Oslo. Nordfront har vært i kontakt med en av nasjonalistene som var tilstede for å høre deres versjon av det hele.

brakioslo-640x334

Kan du fortelle hva som hendte?
Vi var en gjeng på rundt 40 kamerater som var på julebord. Vi satt i kjelleren på La Bohème og hadde det koselig. Plutselig oppstår det bråk og inn stormer blitzere bevæpnet med balltre og flasker for å mishandle oss. Vi avvæpnet de med balltre, samlet oss raskt og sprang ut for å forsvare oss og våre kamerater.

Var dere bevæpnet?
Ja vi tok med oss biljardkuler og kastet stoler etter de, men ingen stikkvåpen var innblandet. Vi var der for å ha en koselig kveld og ikke for å bråke.

Hvordan var reaksjonene etterpå?
De andre gjestene som ikke var med oss, var naturligvis sjokkerte og samlet seg ved baren. Mange gråt og var sjokkerte da de aldri hadde opplevd noe lignende og det hele kunne sammenlignes med en krigssituasjon. En røykgranat ble også kastet inn så det var veldig vanskelig å få noen oversikt over situasjonen.

Ble dere redde?
Nei, vi ble forbannet og motiverte til å forsvare oss. Når adrenalinet pumper i blodet så rekker man ikke tenke så mye på å være redd.

En person ble skadet og sendt på sykehus. Hva skjedde med han?
Han stod utenfor lokalet når blitzerne stormet, og havnet i et regn av glassflasker og fikk kuttskader som følge av angrepet.

I media står det at personer fra Den Svenske Motstandsbevegelsen var tilstede, stemmer dette?
Arrangementet var i første omgang ikke politisk, men en middag for kamerater. Personer fra Den Svenske Motstandsbevegelsen var ikke tilstede.

Oppstod det noe mer bråk etter dette?
Ja, på sykehuset så møtte personer fra Blitz opp for å fortsette bråket med nasjonalistene. Jeg var dog ikke der, så jeg har ikke så mye oversikt over hva som skjedde.

Etter hva jeg har forstått så er du selv politisk aktiv. Har hendelsene på noen måte skremt deg fra å fortsette med ditt engasjement?
Ikke i det hele tatt. Kampen er her og nå, og som nasjonalist er dette noe man må regne med om man vil være aktiv. Dette har snarer gjort meg mer motivert!

Se video fra hendelsen her og her.

Les også

Bråk i Oslo

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg