Hjem Nyheter – Vi elsker Israel!

– Vi elsker Israel!

2

SIONISME Donald Trump er på sin første utenlandsreise som USAs president, og avla mandag et besøk i Israel.

USAs president Donald Trump besøkte mandag Israel og passet på å bli historisk gjennom å være den første sittende presidenten som besøker Klagemuren i Israel.

Ikledd en kippa gikk Trump alvorlig frem til jødenes hellige plass. Trumps kone, Melania Trump, og hans datter, Ivanka Trump, var også på plass – men gikk kun frem til den lille delen av muren som kvinner får besøke. Ivankas ektemann, den jødiske Jared Kushner, gikk også frem til muren.

– Vi elsker Israel og vi respekterer Israel, sa Trump like etter at Air Force One hadde landet på Ben Gurion-flyplassen utenfor Tel Aviv.

Trump har tidligere uttrykt sin kjærlighet overfor terrorstaten Israel og har fremhevet seg selv som en av de minst antisemittiske personene i historien, samt holdt en tårevåt tale om det såkalte holocaust.

Besøkte også Saudi-Arabia

I helgen avla Trump også et besøk i Saudi-Arabia, der han blant annet hadde som hensikt å «forsøke å skape sterkere bånd med en islamske verden i kampen mot terrorismen». I løpet av sitt besøk passet han også på å utpeke Iran som den store trusselen i regionen.

Fremfor omkring 50 muslimske ledere oppfordret han dem til å «drive ut terroristene» fra sine land. Ingen kritikk var dog rettet mot Saudi-Arabia, som har vær med å finansiere terrorgruppen Den islamske staten.

– Det er en regjering som er ansvarlig for så mye ustabilitet i regionen. Fra Libanon, til Irak, til Jemen. Iran finansierer våpen og trener terrorister som sprer ødeleggelse og kaos i hele regionen. I tiår har Iran spedd på religiøse konflikter med terror, påstod Trump.

I løpet av besøket skrev Trump også under på flere handelsavtaler med Saudi-Arabia, verdt hundrevis av milliarder dollar – blant annet en våpenavtale verdt 110 milliarder dollar.

Se intervju med Julian Assange angående Saudi-Arabias koblinger til IS:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Når goyim er dømt til å sleike jøden, så må en gjøre det beste ut av det, og danse fandango med stil. Har en barberblad på tungen, så får jøden tårer i rassholet.

Donald Trumps fandango: https://youtu.be/oRpYwCHZ_mM

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Trumps ansikt ser helt vrengt ut. Som om sjelen er sugd ut av kroppen.